Phan7omCr3a7or Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Здравейте! С тази новооткрита тема желая да запитам потребителите във форума следните неща.1- Моля да ми кажете, някакъв линк от където да мога да си намеря туториъл на български език за Cheat Engine 5.5 / Cheat Engine 5.6 или някоя от версиите, няма значение коя.2- На какво точно се базира програмата Cheat Engine и какво може да се преправя чрез нея?3- Ако можете да ми кажете някоя програма от този сорт, с подобна база данни.4- Дали мога да хакна играта Hostile Space? --Hostile Space InfoСъздател - InterAdventure inc. -Администратор - Blitz Сайт - http://www.hostilespace.com Много ви моля, ако някой намери начин да разбие защитата на тази игра ( На която се обучавам за хакерстване )моля да сподели как го е направил. Ще ви бъда безкрайно благодарен! За да влезете в Hostile space, следвайте седните няколко стъпки.1-Влизате в сайте - 2 - Регистрирате се - 3 - След десетина, петнадесет минутки влизате в пощата си и активирате регустрацията си. - 4 - Инсталирате играта (50 mb мах. - би трябвало да се инсталира в " C:/Program files/InterAdventure" - 5 - Влизате и виждате за какво става въпрос. Играта е много стара, но доколкото виждам явно защитата и непрестанно се подобрява. Много Ви моля, помогнете. Благодаря предварително за вниманието Ви, и за помощта (ако има такава)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Ето точно тук можеш да намериш tutorial-и, подробни обяснения и review-та Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Phan7omCr3a7or Публикувано Март 8, 2010 Author Report Share Публикувано Март 8, 2010 Много Ви благодаря! Но все пак не ми върши работа. Вече гледах там и къде ли още не. :(Просто всичките ми идеи и ресурси се изчерпаха и напаво съм в безизходица.Ако можете да ми ослужите с друг линк някъде, ще съм Ви задължен.Благодаря за вниманието. Сложих и 2 снимки, за да можете да видите, закакво иде реч. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Много ви моля, ако някой намери начин да разбие защитата на тази игра ( На която се обучавам за хакерстване )моля да сподели как го е направил. Ще ви бъда безкрайно благодарен! абе пич не се занимавай с глупости, защо ще играеш дадена игра ако ще мамиш! а?какъв е смисал да игрш като не усетиш тръпката от играта П.П няма да е зле да си намалиш подписа, поне според мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Phan7omCr3a7or Публикувано Март 8, 2010 Author Report Share Публикувано Март 8, 2010 абе пич не се занимавай с глупости, защо ще играеш дадена игра ако ще мамиш! а?какъв е смисал да игрш като не усетиш тръпката от играта П.П няма да е зле да си намалиш подписа, поне според мен Ще ме извинявате, но не играя играта зада мамя, а просто ми допадна, като мишена за хакване, +това имам двама познати, които ме помолиха за ослуга (да ги "хакна").И ще ме извинявате, но съдейки по аватара Ви, не сте в позиция да съдите подписа ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Точка 1 и Точка 3: http://forums.softvisia.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules И аз ти препоръчвам да си намалиш подписа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Ще ме извинявате, но не играя играта зада мамя, а просто ми допадна, като мишена за хакване, +това имам двама познати, които ме помолиха за ослуга (да ги "хакна").И ще ме извинявате, но съдейки по аватара Ви, не сте в позиция да съдите подписа ми. първо си збъркал форума второ няма да е зле да научиш тва онова преди да се опитваш да хакваш каквото и да е EDIT: кво ми е на аватара Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Phan7omCr3a7or Публикувано Март 8, 2010 Author Report Share Публикувано Март 8, 2010 (Редактиран) Точка 1 и Точка 3: http://forums.softvisia.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules И аз ти препоръчвам да си намалиш подписа. Много ми е интересно, тези правила, които сте ми линк-нали дали въобще сте ги чели, или като копирна машина, "copy-paste", защото доколкото виждам не съм нарушил което и да било правило....Ако бяхте погледнали програмата, щяхте да разберете, че става дума за адреси и данни, които доколкото виждам не са споменати, между по-горе изброените. The NightmareАко сам не виждате какво му е на аватара ви.... не съм тук зада ви обяснявам "очеизваждащите " кусури, и като гледам всичките Ви " " и " Spam " не сте Вие човекът, който да ми казва къде и какво трябва да правя ок?Плюс това никой, не може да ми обяснява дали съм С-бъркал форума. Така че, съветът ми е: Научете се да пишете грамотно, и след това можете да съветвате кой-какво да прави. " Ако нямаш какво да казваш, не казвай дори това " -----> По темата:Горе долу разгадах за какво става въпрос в програмата " Cheat Engine " само че, все още са ми нужни няколко туториъла на Български език. И моля някои, ако може да ми каже няколко команди за " Assembler " -а в програмата.-Благодаря предварително! Редактиран Март 8, 2010 от Phan7om_cr3a7or Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост