Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте! С тази новооткрита тема желая да запитам потребителите във форума следните неща.

1- Моля да ми кажете, някакъв линк от където да мога да си намеря туториъл на български език за Cheat Engine 5.5 / Cheat Engine 5.6 или някоя от версиите, няма значение коя.

2- На какво точно се базира програмата Cheat Engine и какво може да се преправя чрез нея?

3- Ако можете да ми кажете някоя програма от този сорт, с подобна база данни.

4- Дали мога да хакна играта Hostile Space?

--Hostile Space Info

Създател - InterAdventure inc. -Администратор - Blitz Сайт - http://www.hostilespace.com

Много ви моля, ако някой намери начин да разбие защитата на тази игра ( На която се обучавам за хакерстване )

моля да сподели как го е направил. Ще ви бъда безкрайно благодарен!

За да влезете в Hostile space, следвайте седните няколко стъпки.

1-Влизате в сайте - 2 - Регистрирате се - 3 - След десетина, петнадесет минутки влизате в пощата си и активирате регустрацията си. - 4 - Инсталирате играта (50 mb мах. - би трябвало да се инсталира в " C:/Program files/InterAdventure" - 5 - Влизате и виждате за какво става въпрос.

Играта е много стара, но доколкото виждам явно защитата и непрестанно се подобрява.

Много Ви моля, помогнете.

Благодаря предварително за вниманието Ви, и за помощта (ако има такава)!

Сподели другаде

Много Ви благодаря! Но все пак не ми върши работа. Вече гледах там и къде ли още не. :(

Просто всичките ми идеи и ресурси се изчерпаха и напаво съм в безизходица.

Ако можете да ми ослужите с друг линк някъде, ще съм Ви задължен.

Благодаря за вниманието.

Сложих и 2 снимки, за да можете да видите, закакво иде реч.

post-14455-12680517422884_thumb.jpeg

post-14455-12680517501115_thumb.jpeg

Сподели другаде

Много ви моля, ако някой намери начин да разбие защитата на тази игра ( На която се обучавам за хакерстване )

моля да сподели как го е направил. Ще ви бъда безкрайно благодарен!

абе пич не се занимавай с глупости, защо ще играеш дадена игра ако ще мамиш! :punish: а?

какъв е смисал да игрш като не усетиш тръпката от играта

П.П няма да е зле да си намалиш подписа, поне според мен :offtopic:

Сподели другаде

абе пич не се занимавай с глупости, защо ще играеш дадена игра ако ще мамиш! :punish: а?

какъв е смисал да игрш като не усетиш тръпката от играта

П.П няма да е зле да си намалиш подписа, поне според мен :offtopic:

Ще ме извинявате, но не играя играта зада мамя, а просто ми допадна, като мишена за хакване, +това имам двама познати, които ме помолиха за ослуга (да ги "хакна").

И ще ме извинявате, но съдейки по аватара Ви, не сте в позиция да съдите подписа ми. :offtopic:

Сподели другаде

Ще ме извинявате, но не играя играта зада мамя, а просто ми допадна, като мишена за хакване, +това имам двама познати, които ме помолиха за ослуга (да ги "хакна").

И ще ме извинявате, но съдейки по аватара Ви, не сте в позиция да съдите подписа ми. :offtopic:

първо си збъркал форума

второ няма да е зле да научиш тва онова преди да се опитваш да хакваш каквото и да е :D

EDIT: кво ми е на аватара :lookaround:

Сподели другаде

Точка 1 и Точка 3: http://forums.softvisia.com/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules И аз ти препоръчвам да си намалиш подписа.

Много ми е интересно, тези правила, които сте ми линк-нали дали въобще сте ги чели, или като копирна машина, "copy-paste", защото доколкото виждам не съм нарушил което и да било правило....Ако бяхте погледнали програмата, щяхте да разберете, че става дума за адреси и данни, които доколкото виждам не са споменати, между по-горе изброените.

The Nightmare

Ако сам не виждате какво му е на аватара ви.... не съм тук зада ви обяснявам "очеизваждащите " кусури, и като гледам всичките Ви " :offtopic: " и " Spam " не сте Вие човекът, който да ми казва къде и какво трябва да правя ок?

Плюс това никой, не може да ми обяснява дали съм С-бъркал форума. Така че, съветът ми е: Научете се да пишете грамотно, и след това можете да съветвате кой-какво да прави.

" Ако нямаш какво да казваш, не казвай дори това "

-----> По темата:

Горе долу разгадах за какво става въпрос в програмата " Cheat Engine " само че, все още са ми нужни няколко туториъла на Български език. И моля някои, ако може да ми каже няколко команди за " Assembler " -а в програмата.

-Благодаря предварително!

Редактиран от Phan7om_cr3a7or
Сподели другаде