gibson58 Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Здравейте,вече ме побърка тоя експлорър и затова пускам темата,ако някой може да помогне.проблема ми е че като го пусна работи 5мин. и спира да работи. рестарт,пак 5,6 мин. и пак спира-супер дразнещо е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Здравейте,вече ме побърка тоя експлорър и затова пускам темата,ако някой може да помогне.проблема ми е че като го пусна работи 5мин. и спира да работи. рестарт,пак 5,6 мин. и пак спира-супер дразнещо е.Пробва ли да го преинсталираш? линк за сваляне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Март 7, 2010 Author Report Share Публикувано Март 7, 2010 Трябва ли да деинсталирам стария преди да инсталирам този? ако да -как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Мисля, че можеш да инсталираш върху вече инсталираната версия. В хода на инсталацията, новата версия маха старата и се инсталира на нейно място. Поне така става под XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Трябва ли да деинсталирам стария преди да инсталирам този? ако да -как?Не, не трябва да деинсталираш стария. Свали си за Vista (мисля, че трябва да стане) според това, колко битова е версията ти на опер. с-ма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Март 7, 2010 Author Report Share Публикувано Март 7, 2010 Не, не трябва да деинсталираш стария. Свали си за Vista (мисля, че трябва да стане) според това, колко битова е версията ти на опер. с-ма.така и направих,но ми изписва че "ие" не се поддържа за тази ОС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Абсурдно е да инсталираш на Windows 7 Internet Explorer 8, предназначен за Windows Vista. Може евентуално да пробваш от Програми и компоненти в контролния панел, в раздел компоненти да махнеш отметката от Internet Explorer, да потвърдиш с ок и да направиш каквото ти каже и после пак да я сложиш. Освен това пробвай IE да го стартираш в безопасен режим - без включени добавки, туулбари и подобни боклуци. Може някоя добавка да не работи правилно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Март 7, 2010 Author Report Share Публикувано Март 7, 2010 Абсурдно е да инсталираш на Windows 7 Internet Explorer 8, предназначен за Windows Vista. Може евентуално да пробваш от Програми и компоненти в контролния панел, в раздел компоненти да махнеш отметката от Internet Explorer, да потвърдиш с ок и да направиш каквото ти каже и после пак да я сложиш. Освен това пробвай IE да го стартираш в безопасен режим - без включени добавки, туулбари и подобни боклуци. Може някоя добавка да не работи правилно.утре ще пробвам да го махна и пак да го сложа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Phan7omCr3a7or Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Здравейте,вече ме побърка тоя експлорър и затова пускам темата,ако някой може да помогне.проблема ми е че като го пусна работи 5мин. и спира да работи. рестарт,пак 5,6 мин. и пак спира-супер дразнещо е. Ако успеете да се свържете с Google бих Ви посъветвал да си инсталирате Google Chrome.Много бърза, елементарна и достъпна програма (Браузър). Ще ви хареса. Аз го ползвам от половин година, и досега не съм имал никакви проблеми, било до с "cookies" "feeds" "scripts" "plug-ins" и прочее. Едно решение - Google Chrome. Ще ви хареса Ако не друго, поне му дайте шанс. Няма да ви разочарова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Март 8, 2010 Author Report Share Публикувано Март 8, 2010 имам 3 браузъра ,стигат ми.ползвам ИЕ като основен и искам ако мога да реша този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост