xfun Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 проблема ми е следния:имам лаптоп и настолен компютър.лаптопа ми е с следната видео карта:Ati mobility redeon HD 3470,а настолният компютър с Nvidia 8600GTS.ясно е че инвидията вади по-хубава графика,но точно това ме дразни(много е гадно толкова наситени цветове).ако мога да намаля графиката на инвидията ще е добре.направих снимки на една и съща игра с лаптопа и настолният компютър да видите каква е разликата(загледайте се в шарките на гранатата)това е на инвидията:http://prikachi.com/files/1417324s.jpgа това на лаптопа:http://prikachi.com/files/1417316N.jpgна лаптопа фпс-то е 100,а на настолният компютър е 60. ако темата не е за този раздел съжалявам но съм нов тука още не знам много добре разделите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Честно казано - не виждам какъв е проблема тук. Разлика има, но тя е малка. Няма ли в настройките на играта нещо за регулиране? Може би яркост (brightness)? Или пък разликата идва и от настройките на двата монитора - този на лаптопа и този на настолния компютър. Колкото до броя на кадрите в секунда - може да има опция за ограничаването им в играта или синхронизиране с кадровата честота (Vertical Sync) - трябва да се изключи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
xfun Публикувано Март 7, 2010 Author Report Share Публикувано Март 7, 2010 нямам предвид вертикал синк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 1. Не разбрах как е ясно, че картата на NVIDIA вади по-добра графика.2. Аз също не виждам никаква реална разлика освен това, че гранатата е малко по-осветена.3. Не виждам какво общо имат кадрите в секунда в случая.4. Чак толкова нов не си. Регистриран си на 20 януари, което не чак толкова скоро.5. Въобще сравняването на графика при игра като Counter-Strike е крайно нелогично. Играта е стара и графиката й е абсолютно допотопна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
xfun Публикувано Март 11, 2010 Author Report Share Публикувано Март 11, 2010 добре айде както и да е.аз имах предвид че някакси е по-ярка графиката,по-наситена,а не че играта била от незнам си коя година.може на снимка да не се различава,но като се играе ярката графика ти се набива в очите и ме дразни(много е наситена)Последния коментар си беше чиста обида за мен,без никаква помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Тогава обещавам повече да не се меся в темите ти занапред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост