Jump to content

графика на 2 различни видео карти

Препоръчан пост

проблема ми е следния:

имам лаптоп и настолен компютър.лаптопа ми е с следната видео карта:Ati mobility redeon HD 3470,а настолният компютър с Nvidia 8600GTS.ясно е че инвидията вади по-хубава графика,но точно това ме дразни(много е гадно толкова наситени цветове).ако мога да намаля графиката на инвидията ще е добре.направих снимки на една и съща игра с лаптопа и настолният компютър да видите каква е разликата(загледайте се в шарките на гранатата)

това е на инвидията:http://prikachi.com/files/1417324s.jpg

а това на лаптопа:http://prikachi.com/files/1417316N.jpg

на лаптопа фпс-то е 100,а на настолният компютър е 60.

ако темата не е за този раздел съжалявам но съм нов тука още не знам много добре разделите.

Сподели другаде

Честно казано - не виждам какъв е проблема тук. Разлика има, но тя е малка. Няма ли в настройките на играта нещо за регулиране? Може би яркост (brightness)? Или пък разликата идва и от настройките на двата монитора - този на лаптопа и този на настолния компютър. Колкото до броя на кадрите в секунда - може да има опция за ограничаването им в играта или синхронизиране с кадровата честота (Vertical Sync) - трябва да се изключи.
Сподели другаде

1. Не разбрах как е ясно, че картата на NVIDIA вади по-добра графика.

2. Аз също не виждам никаква реална разлика освен това, че гранатата е малко по-осветена.

3. Не виждам какво общо имат кадрите в секунда в случая.

4. Чак толкова нов не си. Регистриран си на 20 януари, което не чак толкова скоро.

5. Въобще сравняването на графика при игра като Counter-Strike е крайно нелогично. Играта е стара и графиката й е абсолютно допотопна.

Сподели другаде

добре айде както и да е.

аз имах предвид че някакси е по-ярка графиката,по-наситена,а не че играта била от незнам си коя година.може на снимка да не се различава,но като се играе ярката графика ти се набива в очите и ме дразни(много е наситена)

Последния коментар си беше чиста обида за мен,без никаква помощ!

Сподели другаде