plamen82 Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Здравейте,искам да споделя един проблем,който ми се случи и ако може някой да се опита да помогне да го разреша.Значи инсталирах касперски на един познат.Антивирусната откри много опасен троянец.Мисля че беше win32.backdoor........Попита ме дали да унищожи файла и аз се сугласих след което дадох рестарт и познаите какво се случи.Целия windows explorer изчезна и няма как да възстановя системата на човека.Ако може някои да ми каже дали има решение за този проблем,без да има нужда да се прейнсталира уиндоуса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Може и да има, например ако си спомняш как се казваше "вируса", който си изтрил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 Може би с поправка на инсталацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 7, 2010 Report Share Публикувано Март 7, 2010 ми пробвай да възтановиш файла от карантината, би трябвало да има ефект Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост