dani1 Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Здравейте, от известно време имам проблем с ПС,не знам на какво може да се дължи това,без значение какво правя на компютъра, започва да издава звук всякаш слагам някакво USB после намига все едно съм дала Refresh и после звук всякаш сам извадила USB.Понякога това продължава по 10 мин.Когато,например,съм пуснала някакъв филм с BS Player ми дава някаква грешка и трябва на ново да пускам филма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Според теб, ГОЛЕМИЯТ ЧЕРВЕН НАДПИС точно над темата ти, случайно ли е сложен?Сега, цъкни на него и прочети съдържанието, което ще ти се отвори. Подсказка: Обърни внимание на т.4 и т.5 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Здравейте, от известно време имам проблем с ПС,не знам на какво може да се дължи това,без значение какво правя на компютъра, започва да издава звук всякаш слагам някакво USB после намига все едно съм дала Refresh и после звук всякаш сам извадила USB.Понякога това продължава по 10 мин.Когато,например,съм пуснала някакъв филм с BS Player ми дава някаква грешка и трябва на ново да пускам филма. звуковата карта каква ти е ?аз съм имал подобен проблем и той беше от звуковата карта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Здравейте, от известно време имам проблем с ПС,не знам на какво може да се дължи това,без значение какво правя на компютъра, започва да издава звук всякаш слагам някакво USB после намига все едно съм дала Refresh и после звук всякаш сам извадила USB.Понякога това продължава по 10 мин.Когато,например,съм пуснала някакъв филм с BS Player ми дава някаква грешка и трябва на ново да пускам филма.Много информация даваш. Сега остава само да запишеш звука , който издава pc-то и да го качиш в you tube да го чуем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Много информация даваш. Сега остава само да запишеш звука , който издава pc-то и да го качиш в you tube да го чуем. Или vbox7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani1 Публикувано Март 6, 2010 Author Report Share Публикувано Март 6, 2010 Или vbox7 бих ви дала повече информация,но найстина нямам,не ми излизат никакви съобщения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Изобщо, обърна ли внимание какво съм писал в постчето, веднага след твоето? Как очакващ да ти се помогне, като изобщо никаква информация не даваш? Петричката врачка, за съжаление не е user-ка на SoftVisia.Трябва да дадеш следната информация:1. Каква е точно - Windows, версия на Windows, сервизен пакет..,2. Информация за хардуера - дънна платка, процесор, видео карта, RAM, твърд диск3. Информация за версиите на драйверите (примерно за видео и звук)4. Непосредствено преди появата на проблема, правени ли са някакви по сериозни софтуерни и/или хардуерни промени?5. Каква антивирусна имаш и сканирано ли е за вируси? За да добиеш информация, можеш да използваш програмата: Еverest Ultimate Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani1 Публикувано Март 6, 2010 Author Report Share Публикувано Март 6, 2010 Изобщо, обърна ли внимание какво съм писал в постчето, веднага след твоето? Как очакващ да ти се помогне, като изобщо никаква информация не даваш? Петричката врачка, за съжаление не е user-ка на SoftVisia.Трябва да дадеш следната информация:1. Каква е точно - Windows, версия на Windows, сервизен пакет..,2. Информация за хардуера - дънна платка, процесор, видео карта, RAM, твърд диск3. Информация за версиите на драйверите (примерно за видео и звук)4. Непосредствено преди появата на проблема, правени ли са някакви по сериозни софтуерни и/или хардуерни промени?5. Каква антивирусна имаш и сканирано ли е за вируси? За да добиеш информация, можеш да използваш програмата: Еverest Ultimate съжалявам не сам те разбралаинформацията която искаше Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Отговори на въпроси 4. и 5.Колко често се появяват въпросните ефекти с USB-звук?Направи едно профилактично сканиране, следвайки следния протокол: Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Ако вече имаш програмите, провери дали имаш последните версии и ако нямаш, премахни твоите и инсталирай най-новите. Ако тепърва инсталираш програмите, след инсталацията те ще предложат да се обновят автоматично, съгласи се. В противен случай обнови дефинициите им ръчно. За Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканирай);- като приключи сканирането кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);- ще се появи текстов файл (лог), копирай съдържанието му тук. За SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);- кликни Next и изчакай програмата да сканира;- ако има засечени заплахи, кликни OK на съобщението;- кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);- копирай съдържанието му тук. Ако е нужен рестарт при някое от сканиранията, се съгласи и рестартирай веднага. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani1 Публикувано Март 6, 2010 Author Report Share Публикувано Март 6, 2010 Отговори на въпроси 4. и 5.Колко често се появяват въпросните ефекти с USB-звук?Направи едно профилактично сканиране, следвайки следния протокол:Не е имало други проблеми.Антиввирусната е Eset Nod32.Днес проверих за вируси нямам никаквиЗа последно вчера вечерта се появиха тези ефекти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Какви USB устройства имаш свързани към системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani1 Публикувано Март 6, 2010 Author Report Share Публикувано Март 6, 2010 Отговори на въпроси 4. и 5.Колко често се появяват въпросните ефекти с USB-звук?Направи едно профилактично сканиране, следвайки следния протокол:Сканирах с Malwarebytes' Anti-Malware и ми излязоха тези резултати: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Сканирай и с другата програма, след като премахнеш уловеното от Malwarebytes. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani1 Публикувано Март 6, 2010 Author Report Share Публикувано Март 6, 2010 Добре,а как да го премахна,досега не съм работила с Malwarebytes и не знам как Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 6, 2010 Report Share Публикувано Март 6, 2010 Как да премахнеш уловеното от него? Ами, натискаш "Премахни избраните" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост