borg_georgi Публикувано Март 5, 2010 Report Share Публикувано Март 5, 2010 Привет хора , занимавам се със редица неща и реших да си направя едно сайтче-визитна картичка . Питането ми е съществува ли "проста" програмка , която да не ме задължава да знам програмни езици , за създаването на такъв сайт. Интересува ме и къде има безплатен хостинг , който мога да ползвам и дали някой би ми помогна за създаването на такова сайтче ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 5, 2010 Report Share Публикувано Март 5, 2010 On 3/5/2010 at 1:02 PM, HELL написа: Привет хора , занимавам се със редица неща и реших да си направя едно сайтче-визитна картичка . Питането ми е съществува ли "проста" програмка , която да не ме задължава да знам програмни езици , за създаването на такъв сайт. Интересува ме и къде има безплатен хостинг , който мога да ползвам и дали някой би ми помогна за създаването на такова сайтче ? Пргорами: Web page maker или Web BuilderБезплатен хост: www.Hit.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 5, 2010 Report Share Публикувано Март 5, 2010 www.sites.google.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borg_georgi Публикувано Март 6, 2010 Author Report Share Публикувано Март 6, 2010 On 3/5/2010 at 1:02 PM, HELL написа: Привет хора , занимавам се със редица неща и реших да си направя едно сайтче-визитна картичка . Питането ми е съществува ли "проста" програмка , която да не ме задължава да знам програмни езици , за създаването на такъв сайт. Интересува ме и къде има безплатен хостинг , който мога да ползвам и дали някой би ми помогна за създаването на такова сайтче ? Благодаря ти много , веднага ще пробвам някоя от тях . А случайно да има ръководства на майчиният език във пространството ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост