tumbala Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 здравейте. нов съм във форума и ме извинете ако не съм улучил раздела.проблема ми е следния. имах инсталирана програмата autocad 2009, преди известно време реших да я изтрия, но неможах да го направя през add or remove program защото ми даваше някаква грешка и нервиран я изтрих ръчно след което като се върнах в add or..... цъкнах remove и иконата на програмата изчезна. оказа се обаче, че autocad-а ще ми трябва, но не мога да я инсталирам на ново защото инсталатора ми казва, че тази програма вече я има на компа. в add or remove вече я нама и не мога да я изтрия от там, влизах в редистъра и се опитах ръчно да изтрия остатъците. без успех. използвах програмката ccleaner. пак без успех. ще съм ви много благодарен ако ми кажете какво дръго да опитам, защото съм си индианец и идейте ми се изчерпаха! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Пробвай с Revo Uninstall или Total Uninstall Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tumbala Публикувано Март 4, 2010 Author Report Share Публикувано Март 4, 2010 благодаря за отговора!пробвах програмките, които ми препоръча. с първата изтрих ненужните файлове, изчистих windows-а. в списъка на програмите autocad 2009 не присъстваше, но промяна няма. аз не мога да си обясня какво точно става. не намирам никъде следи от програмата и въпреки това не мога да я инсталирам на ново :( който може да дане някакъв съвет нека дава. ще му бъда благодарен!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 CCleaner и изчисти регистрите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tumbala Публикувано Март 5, 2010 Author Report Share Публикувано Март 5, 2010 мерси за отговорите. оправих се. използвах Registry Mechanic и се получи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост