den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Здравейте. Преди около 2-3 дена почна да ми прави един много гаден проблем. Като щракна на някое видео от youtube (да го гледам) ми изписва това - http://prikachi.com/files/1404217I.png РЕДАКТИРАНЕ: И не самo когато искам да гледам някой клип! Когато търся нещо (във търсачката на youtube) пак ми показва това нещо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 и аз имах същият проблем след последният ъпдеит на лисицата и просто си преинсталирах флаш плеара Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Author Report Share Публикувано Март 3, 2010 и аз имах същият проблем след последният ъпдеит на лисицата и просто си преинсталирах флаш плеара Явно е гаден бъг! Ще пробвам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Author Report Share Публикувано Март 3, 2010 Ами не стана.. Други идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Ами не стана.. Други идеи?Кажи с каква операционна система работиш и коя версия ти е FireFox-а.Един вариант е да си провериш настройките в Tools -> Options -> Applications. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Author Report Share Публикувано Март 3, 2010 Кажи с каква операционна система работиш и коя версия ти е FireFox-а.Един вариант е да си провериш настройките в Tools -> Options -> Applications. Microsoft Windows XP Professional SP3, Firefox-a ми е последна версия.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TankoBG Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 Проблема е в DownloadHelper-a. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 4, 2010 Author Report Share Публикувано Март 4, 2010 Проблема е в DownloadHelper-a. Мерси много!!! Явно си навътре със тези неща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 Проблема е в DownloadHelper-a. кво общо има downloadHelper-a с гледането на видео ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 кво общо има downloadHelper-a с гледането на видео ? и аз тва щех да питам проблема ти е от компютъра поради причината че не е зададено с каква програма да отваря тези файлове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 4, 2010 Author Report Share Публикувано Март 4, 2010 Не ви знам какво умувате, но проблема се оправи след като Де-Инсталирах Download Helper-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 12, 2010 Report Share Публикувано Март 12, 2010 Проблема е в DownloadHelper-a.Значи DownloadHelper-а може да ви навлече много глвоболия (зависи от update-а). Не иксам да кажа да не си го слагате, но просто така се случва при някой update има бъг и мисля, че се е случвало 2 пъти (като считаме и този тука)! Не ви знам какво умувате, но проблема се оправи след като Де-Инсталирах Download Helper-a Възможно е проблема да не е само от него, аз също съм с последната версия на него и на лисицата, но нямам никакъв проблем. Апък ако като си го махнал проблема се е решил, сложи си го пак (пробвай с последната версия, а ако пак прави проблеми сложи по-старата)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост