Jump to content

Проблем със сваляне на филми с Utorent

Препоръчан пост

Привет.Проблема ми е следният:Опитвам се да сваля фаил които е 31Гб от известен торент саит.като разреша свалянето ми излиза(виж прикачения файл).Сваля се известно време и внезапно прекъсва ,като изписва за гешка.Версията на Utorent е2.0.

post-8563-12675539885946_thumb.jpg

post-8563-12675542628452_thumb.jpg

Сподели другаде

Проблемът ти не е в торент клиента а във файловата система на дяла, на който се оптиваш да запаметиш файла. Трябва да конвертираш дялът, който в момента е FAT32 в NTFS.

Start - Run - в полето пишеш cmd и даваш Enter, и в отворилия се прозорец пишеш CONVERT името на диска ти /С или Д/:/FS:NTFS

Сподели другаде

В каква файлова система е форматиран дялът, на който искаш да съхраниш файла/файловете?

FAT32 e.Но имам и други неща на дела,а при преобразуването маи се губи информацията??

Сподели другаде

Виж тази статийка на Night_Raven, където пише за предимствата/недостатъците на файловите системи FAT32/NTFS. Посочено е и че на диск с FAT32 форматиране не могат да се записват единични файлове по-големи от 4GB. На това се дължеше и съобщението от uTorrent
Сподели другаде

Благодаря Ви, получи се :)

Но,опитах се да направя същото и за екстернал харда си но не се получи,той също е FAT32-свъзан чрез USB.като направя процедурата ми изписва това-enter current volume label for drive G.

Сподели другаде

Което всъщност иска от теб да въведеш някакво заглавие за въпросния дял. След потвърждаване с Enter какво точно се случва? Въпросното устройство оптимизирано ли е за производителност вместо за бързо премахване?
Сподели другаде

Което всъщност иска от теб да въведеш някакво заглавие за въпросния дял. След потвърждаване с Enter какво точно се случва? Въпросното устройство оптимизирано ли е за производителност вместо за бързо премахване?

Устроиството е с буква G,и нищо не е правено по него за оптимизация.Пролагам и шот.Да не би да трябва да въведа TrekStore като заглавие на дела??

Устроиството е с буква G,и нищо не е правено по него за оптимизация.Пролагам и шот.Да не би да трябва да въведа TrekStore като заглавие на дела??

Да,всъщност се получи така ,като написах името на G (trekstor) :)

post-8563-12676376100934_thumb.jpg

Сподели другаде