Night_Raven Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 С друг плеър, различен от Winamp, също ли има проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 9, 2010 Author Report Share Публикувано Март 9, 2010 С друг плеър, различен от Winamp, също ли има проблем?Да.Искам да попитам може ли да е от ъпдейтите на Windows,защото си ги свалям доста често. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 Да.Искам да попитам може ли да е от ъпдейтите на Windows,защото си ги свалям доста често.Ами възможно е и от update-ите, но не знам. Както каза Night пробвай с друг player. Например AIMP2, ето ти линк:1. AIMP2 - 6.9mb (Freeware/Безплатна) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 А ако ползваш торент клиент например също ли има проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 9, 2010 Author Report Share Публикувано Март 9, 2010 Когато ползвам торент клиент(uTorrent) е същото. Ами възможно е и от update-ите, но не знам. Както каза Night пробвай с друг player. Например AIMP2, ето ти линк:1. AIMP2 - 6.9mb (Freeware/Безплатна)Пробвах с този player този път засичаше съвсем леко и от време на време(skype не беше влючен),странното е че досега компа никога не ми е правил проблем.От скоро почна да забива изцяло,демек не само когато съм в игра.Малко да го затормозя и спича Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 В Device Manager кликни с десния бутон върху NVIDIA nForce3 250 Parallel ATA Controller избери Uninstall, потвърди с OK и рестартирай компютъра. Това трябва да накара Windows да преинсталира драйвера на контролера и може да даде някакъв резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 11, 2010 Author Report Share Публикувано Март 11, 2010 В Device Manager кликни с десния бутон върху NVIDIA nForce3 250 Parallel ATA Controller избери Uninstall, потвърди с OK и рестартирай компютъра. Това трябва да накара Windows да преинсталира драйвера на контролера и може да даде някакъв резултат.Изтрих драйвера и рестартирах компа.Когато зареди всичко,започна да си качва драйвера и ми искаше някакъв файл.Спрях инсталацията и качих драйвера от диск(на дъното),но все още компа забива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 12, 2010 Author Report Share Публикувано Март 12, 2010 Изтрих около 20 програми,които не ги ползвам,но компа продължава да си забива.Май трябва преинстал??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 12, 2010 Report Share Публикувано Март 12, 2010 Изтрих около 20 програми,които не ги ползвам,но компа продължава да си забива.Май трябва преинстал???И това е решение, стига да ти се занимава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 12, 2010 Author Report Share Публикувано Март 12, 2010 И това е решение, стига да ти се занимава.Ами най-вероятно това ще бъде.Утре ще го преинстал и ще ви кажа как е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 12, 2010 Report Share Публикувано Март 12, 2010 Може би ми е предразсъдък, но ми се ще да пробваш да деинсталираш IDE драйвера на NVIDIA, преди да процедираш към радикалния метод на преинсталация. Ако си навит, можеш да го направиш от Add or remove programs аплета в контролния панел, където при опит за деинсталация на драйверите на NVIDIA трябва да можеш да си избереш да премахнеш само един конкретен и нека той е IDE драйверът. След рестарт Windows трябва да си инсталира вградените си драйвери за IDE контролерите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 13, 2010 Author Report Share Публикувано Март 13, 2010 Може би ми е предразсъдък, но ми се ще да пробваш да деинсталираш IDE драйвера на NVIDIA, преди да процедираш към радикалния метод на преинсталация. Ако си навит, можеш да го направиш от Add or remove programs аплета в контролния панел, където при опит за деинсталация на драйверите на NVIDIA трябва да можеш да си избереш да премахнеш само един конкретен и нека той е IDE драйверът. След рестарт Windows трябва да си инсталира вградените си драйвери за IDE контролерите.Деинсталирах го,но проблема си остана и прибегнах към преинсталация.Сега компа върви повече от добре.Благодаря на всички,които се отзоваха!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 13, 2010 Author Report Share Публикувано Март 13, 2010 След като качих всички драйвери,пак почна да забива :( вече незнам от какво е.Махнах едната плочка RAM,тя е 256mb.а оставих 1GB и като че ли малко се пооправи компа,но все още забива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 А драйверите откъде ги инсталираш точно? Актуални версии ли са? За какъв хардуер точно става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 14, 2010 Author Report Share Публикувано Март 14, 2010 А драйверите откъде ги инсталираш точно? Актуални версии ли са? За какъв хардуер точно става въпрос?Хардуера е доста старичък:Дъно Asus K8N,Видео карта ATI Radeon 9600,1300MB RAM(1GB+256mb),Процесора е AMD Engineering Sample 3300.Чакам да ми докарат ново дъно с процесор,но искам да си оставя този комп и затова искам да работи добре както преди.Започнах да си мисля,че проблема е някъде по хардуера,преди 1 месец сложих ново захранване 370W,не е чисто ново работило е около 2-3 месеца.Какво да проверя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост