petrov7875 Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Доста четох за тези два процеса и искам да знам дали са някакви вируси?И двата процеса ги имам в Task Manager,ако са вируси кажете как да ги премахна.Моята антивирусна е Avast,сканирах двата файла и не ги намира като вируси.Кажете какво да правя,от скоро компа почна да зацикля,когато пусна някоя игра + winamp.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free Edition < Сканирай със тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Това са абсолютно критично важни процеси на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Доста четох за тези два процеса и искам да знам дали са някакви вируси?И двата процеса ги имам в Task Manager,ако са вируси кажете как да ги премахна.Моята антивирусна е Avast,сканирах двата файла и не ги намира като вируси.Кажете какво да правя,от скоро компа почна да зацикля,когато пусна някоя игра + winamp.Благодаря предварително. Явно не е било достатъчно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 3, 2010 Author Report Share Публикувано Март 3, 2010 Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free Edition < Сканирай със тях. Сканирах и с двете програми,но не откриха абсолютно нищо!Други идеи?Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Сканирах и с двете програми,но не откриха абсолютно нищо!Други идеи?Благодаря предварително! За начало се успокой. Това не са вируси! Всеки потребител на Windows ги има тези 2 процеса, ето виж дори и аз! - http://prikachi.com/files/1405830w.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Е, какво точно имаш предвид под "зацикля"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Е, какво точно имаш предвид под "зацикля"? Може би вече му е дошло времето за Pre-Install? Или има проблем със хардуера ... Щом програмките не са му открили заплаха ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 3, 2010 Author Report Share Публикувано Март 3, 2010 Ами когато си пусна някоя игра(те са общо 2 на компа ) и в същото време пусна winamp,когато вляза в играта започва леко да насича,а също така ми е пуснат и Skype,преди не ми е правило проблем.Компа е Pre-Install някъде преди 1 месец,най-много 2. Скоро си сложих нов хард,защото на стария имаше Bad Sectors и повечето бяха в C: при Windows-a и компа яко спичаше ,сложих новият хард и се оправи,и доста хора ми казаха,че може от тези процеси да ми спича компа сега.Затова реших да пиша тук .Благодаря на всички за помощта,ако може дайте някакви други идеи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Когато пускаш Winamp го минимизирай и виж дали ще сече (минимизирай го тотално) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 3, 2010 Author Report Share Публикувано Март 3, 2010 Не мисля,че проблема е от минимизирането,когато не съм пуснал Winamp,а говоря по Skype пак ми забива Явно трябва сложа още малко "мускули" на компа (1-2 Плочки RAM) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 Т.е. докато не са ти стартирани Skype и/или Winamp няма проблеми с игрите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 4, 2010 Author Report Share Публикувано Март 4, 2010 Т.е. докато не са ти стартирани Skype и/или Winamp няма проблеми с игрите?Да,като спра Winamp всичко е ОK! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petrov7875 Публикувано Март 4, 2010 Author Report Share Публикувано Март 4, 2010 Кажете някоя програма която проверява кои драйвъри ги нямa.Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 Кажете някоя програма която проверява кои драйвъри ги нямa.Благодаря предварително!!!Driver Checker 2.7.3, DriverScanner...Можеш ли да провериш новия харддиск дали работи в режим Ultra DMA? В Device Manager е (или "Диспечер на у-ва"). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост