Jump to content

Препоръчан пост

den4o7, нямаш никакво право да раздаваш заповеди кой да пише и кой да не пише. Не си ти единственият, който евентуално да може да помогне на потребителя.

За твоя информация е редно да се открие причината за проблема Firefox да не се спира както трябва, за да се реши, вместо да се заобикаля всеки път, което всъщност ти предлагаш.

Сподели другаде

Здравейте и от мен нов потребител съм но при мене беше същия проблем със Mozilata ,Проблемчето го оправих със връщането на версията 3,5,5 ,По новите версий нещо не са издукарани ,Проблемчето не е само при вас ,Имам 2 познати бяха и те със този проблем иго оправиха по същия начин кото мен , :thumbsup:
Сподели другаде

Здравейте и от мен нов потребител съм но при мене беше същия проблем със Mozilata ,Проблемчето го оправих със връщането на версията 3,5,5 ,По новите версий нещо не са издукарани ,Проблемчето не е само при вас ,Имам 2 познати бяха и те със този проблем иго оправиха по същия начин кото мен , :thumbsup:

извинявам се но не си прав че новите версии не са дойзпипани, лично аз съм с 3,6 и съм мн по доволен от 3.5.5 , а това за мозилата проблема може да е от много неща но в по горните постове е писано какво може да се направи :) успех на всички :P

Сподели другаде

The Nightmare това за мен ли си отнася? Тази клавишна комбинация не е ли за рестартиране на компа? Аз не искам да го рестартирам при всеки проблем с мозила тей като тя го прави всеки ден :( . НОВА съм тука и все още не мога да вляза в релси,и имам въпроси не знам къде да ги задам :(.

ох душко не е за рест на компа, а за да изкараш TaskManager (Диспечера на задачи)

и няма ништо общо с това че си нова :blink:

Сподели другаде

И аз имах същия проблем преди 2-3 дена и се оправи по следния начин:

Start - Programs - Acsesories - System tools - System restore point и избрах датата,на която за последно можех да влизам от Mozillata и всичко си дойде на мястото!!!

Желая ти успех :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

Ако пак имаш проблеми,пиши!!

Не се притеснявай!!!!!!!!!

Сподели другаде

Вярно при мене се се предлагат новите версии както и при повечето от вас предполагам само че новите ве рсий не тръгват като хората и аз съм пробвал какво ли не най много до другият ден се скапват защо до версийте 3,5,6 нямах проблем а от версия 3,5,7 започнаха при мен ви казах как реших този проблем ,И между другото за да останете със инсталираната версия докато си пожелаете му забранете автоматичното ъпдеитване за да си останете със тази версия която ви задоволява,
Сподели другаде

И аз имах същия проблем преди 2-3 дена и се оправи по следния начин:

Start - Programs - Acsesories - System tools - System restore point и избрах датата,на която за последно можех да влизам от Mozillata и всичко си дойде на мястото!!!

Желая ти успех :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

Ако пак имаш проблеми,пиши!!

Не се притеснявай!!!!!!!!!

дам в един от първите постове съм го дал това нещо даже със снимки обяснено :P

[sand70 Публикуван Преди 11 минути

Вярно при мене се се предлагат новите версии както и при повечето от вас предполагам само че новите ве рсий не тръгват като хората и аз съм пробвал какво ли не най много до другият ден се скапват защо до версийте 3,5,6 нямах проблем а от версия 3,5,7 започнаха при мен ви казах как реших този проблем ,И между другото за да останете със инсталираната версия докато си пожелаете му забранете автоматичното ъпдеитване за да си останете със тази версия която ви задоволява,]

аз лично не съм съгласен с теб бих казал че новите версии излизат по стабилни тва че на теб са ти правили проблем незначи че на всички е така ас съм с 3,6 и съм мн по доволен от мозила 3,5,5 до 3,5,7

но стига че стана офтопик :)

Сподели другаде

Добре де,защо да връщам с System restore point при условие че с другия браузър chrome нямам този проблем,би трябвало и с мозилата да е така,то всеки път да ползвам System restore point за мозила
Сподели другаде

Здравейте! Значи при мен проблема си дойде още от старата версия на мозила тоест 3.3 мисля че така беше не съм 100% сигурна, и си изтеглих следващата по-точно обнових мислейки,че ще изчезне проблема ама не .След това си изтеглих направо 3.6 и с нея беше същото. Питах хора който ползват мозила четох и се мъчех да направя това което ми казаха но не успях и най -накрая реших да я изтрия където съм я сложила дори и от контролния панел.Реших да изтегля 3.5.7 надявайки се да съм се отървала от проблема НО НЕ :'( добре че имам още два браузъра,с тях нямам никакъв проблем.След известно време ми излезе да изтегля 3.6 версия и го направих когато се опитах да я инсталирам ми излезе че файлът е повреден и така аз си стоя сега с 3.5.7.От два дни цял ден стой отворена не я затварям тей като знам какво ще последва.Ако пак ми направи същия проблем ще се опитам да направя това което ми каза The Nightmare дано да успея :) .

Когато прочетох писането на den4o7 от първата страница и се отказах да пиша тей като ми се стори малко нападащо. Искам да ти кажа den4o7 това, че ти разбираш малко повече от мен не означава че можа така да се държиш.До колкото знам този сайт е да помага на хората а не да им заповядват както казва Night_Raven

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Както каза @The Nightmare и аз имам същия проблем. Но ако се замислиш малко ще ти стигне до акъла да пробваш и със TaskMngr

Абе ти се опитваш да помогнеш на някой и същевременно раздаваш критиги, негодования наляво-надясно! Щом някой пише, значи не знае какво да направи: "Но ако се замислиш малко ще ти стигне до акъла да пробваш и със TaskMngr" не вярвам ти да си се родил с лаптоп в ръка и да си знаел нещо повече от него.

Сподели другаде