Jump to content

Препоръчан пост

Skype ми работи и мога да свалям филми и музика нормално.Само дето не мога да отворя Mozilla.

Рестартирах,преинсталирах,направих всичко,за което се сетих,но проблема не се решава.Даже си изтеглих Safari,но и при него същата работа.

Умирам от нерви вече.

Ако може някой да помогне,моля!!!!!! :( :( :( :( :( :(

Сподели другаде

и по точно как неможеш да влезнеш през мозила дай малко повече инфо

версия на мозила и тн. , как така неможеш да влезеш табела нещо ли има и така натътака

Сподели другаде

Ми честно казано вече изтрих всичко!!

Но нека ти обясня по подробно!!

Инсталирах си една програмка Comodo,която изчиства PC ми от всякакви ненужни неща.

След като я пуснах,тя изтри някакви неща,даже нямах възможност да избера ДА или НЕ и от тогава всичко се обърка.

Версията na Mozilla мaй беше 3.5.5 или нещо подобно.

Сега не мога да вляза никъде,дори и от Internet Explorer.

Сподели другаде

еми опита ли да върнеш компютъра си назад от sistem restore point с точка на възтоновяване преди да си инсталирал тази програма comodo, пробвай може и да стане а ако не опитай с браузара опера да видиш дали пак няма да може да влизаш в нета :)
Сподели другаде

еми значи тря да помниш кога си я инсталирал тази програма comodo :)

ето ти снимка къде се влиза за sistem restore point (предполагам че си с windows xp)

надявам се да разбереш, ако нещо не схващаш питай :) :P

гледай снимките под ред 2,3,1

и гледай точката на възтоновяване да е преди инсталирането на програмата комодо :)(то отстрани си пише каква е точката на достъп)

post-12359-12674859046503_thumb.jpg

post-12359-12674859142088_thumb.jpg

post-12359-12674859197092_thumb.jpg

Сподели другаде

Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Ако вече имаш програмите, провери дали имаш последните версии и ако нямаш, премахни твоите и инсталирай най-новите. Ако тепърва инсталираш програмите, след инсталацията те ще предложат да се обновят автоматично, съгласи се. В противен случай обнови дефинициите им ръчно.

За Malwarebytes' Anti-Malware:

- стартирай програмата;

- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканирай);

- като приключи сканирането кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);

- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);

- ще се появи текстов файл (лог), копирай съдържанието му тук.

За SUPERAntiSpyware:

- стартирай програмата;

- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);

- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);

- кликни Next и изчакай програмата да сканира;

- ако има засечени заплахи, кликни OK на съобщението;

- кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;

- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);

- копирай съдържанието му тук.

Ако е нужен рестарт при някое от сканиранията, се съгласи и рестартирай веднага.

Сподели другаде

Здравейте и от мен :).И аз имам проблем с мозила не мога да я отварям след като съм я ползвала известно време и я затворя и няма повече отваряне трябва да чакам един или два часа за да се отвори от ново :'( .Ето какво ми излиза http://www.prikachi.com/files/1401147n.jpg :( .Изтрих мозила теглих я на ново и пак ми създава същите проблеми и се чудя от какво е това :lookaround:
Сподели другаде

В Task Manаger, след като затвориш браузера, процесът му продължава ли да е активен и колко време?

Защо не приложиш, като за начало, протокола написан от Night_Raven в по-горния пост?

Сподели другаде

The Nightmare това за мен ли си отнася? Тази клавишна комбинация не е ли за рестартиране на компа? Аз не искам да го рестартирам при всеки проблем с мозила тей като тя го прави всеки ден :( . НОВА съм тука и все още не мога да вляза в релси,и имам въпроси не знам къде да ги задам :(.
Сподели другаде