plamen74.72 Публикувано Март 1, 2010 Report Share Публикувано Март 1, 2010 Здравейте приятели. От няколко дни (по-точно от последния ъпдейт на ОС) се появи този проблем със скрола.Смених мишката с нова ,но проблема си го има. Става въпрос за това ,че като превъртам някоя страница (дори и тук във форума) и след няколко оборота на скрола вместо в посоката в която скролирам се превърти страницата леко в обратна посока и пак продължи скролирането в правилната?! Няма значение дали е нагоре или надолу превъртането?! Мислех че е от мишока, но и с новия е пак така?! И двата мишока са на USB понеже PS/2 буксата на компютъра не бачка. На друг компютър няма проблем и с двете мишки и това ме наведе на мисълта, че има нещо по ъпдейта или е станало нещо друго не знам (не ми е много ясно от какво е станало) и за това реших да ви попитам дали е възможно да се оправи?! OS Windows XP SP3 (машинката ми е доста старичка от 2002 година е)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greatwhiteshark Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Проблема само в браузъри или и в друго в което има скролираща опция се появява? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Март 2, 2010 Author Report Share Публикувано Март 2, 2010 Навсякъде и то само на моя компютър?! Сканирано е за гадинки с NOD32, SAS и MBAM и нищо не е намерено?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Под Safe Mode също ли е така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Март 2, 2010 Author Report Share Публикувано Март 2, 2010 Да и под Safe Mode го има проблема?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Можеш да се опиташ да деинсталираш последно инсталираните кръпки и да видиш дали ще има промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост