chino_sz Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Търся програма, която автоматично да открива нужните драйвери за дадения компютър на който е инсталирана самата програма.Тъй като днес преинсталирах един лаптоп и видях малко затруднение с намирането на драйверите за него...Благодаря предварително . edit: и ако може програмката да изтегля сама драйверите, тъй като имах аз една преди която не ги теглеше, а само ме препращаше на местата от където да си ги тегля, знам че не е кой знае е какво, но смятам че ще е по-лесно ако тя сама ги тегли... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Driver Magician Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Февруари 28, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 това не е ли за правене на backup на самите драйвери и евентуални след преинстал да може по лесно да се инсталират самите драйвери?На мен не ми трябва точно това... но благодаря все пак. edit: аа сега видях че може и чрез нея да се търсят в интернет драйвери.. грешката е моя... аз намерих тука една друга: Driver ,Genius Pro 9, мисля да пробвам и двете и да видя коя ще ми допадне най-много... но има един лек недостатък за тези програми и за този по-лесен начин за намиране на драйвери, и това е когато нямаш Лан драйвери, тогава тези програми са неизползваеми и ти е нужен втори компютър за да можеш да изтеглиш тези Лан драйвери... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Driver Checker, Uniblue DriverScanner ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Тука има всичко каквото ти трябва -> http://driverpacks.net/driverpacks/latest Изтегли си пакетите драйвери за LAN ;Sound ;Video ;Chipset и тн. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 И все пак ГУГЪЛ щеше да ти свърши чудесна работа. ЦЪК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост