Jump to content

Търся програма за "драйвери"

Препоръчан пост

Търся програма, която автоматично да открива нужните драйвери за дадения компютър на който е инсталирана самата програма.Тъй като днес преинсталирах един лаптоп и видях малко затруднение с намирането на драйверите за него...Благодаря предварително :) .

edit: и ако може програмката да изтегля сама драйверите, тъй като имах аз една преди която не ги теглеше, а само ме препращаше на местата от където да си ги тегля, знам че не е кой знае е какво, но смятам че ще е по-лесно ако тя сама ги тегли...

Сподели другаде

това не е ли за правене на backup на самите драйвери и евентуални след преинстал да може по лесно да се инсталират самите драйвери?На мен не ми трябва точно това... но благодаря все пак.

edit: аа сега видях че може и чрез нея да се търсят в интернет драйвери.. грешката е моя...

аз намерих тука една друга: Driver ,Genius Pro 9, мисля да пробвам и двете и да видя коя ще ми допадне най-много... но има един лек недостатък за тези програми и за този по-лесен начин за намиране на драйвери, и това е когато нямаш Лан драйвери, тогава тези програми са неизползваеми и ти е нужен втори компютър за да можеш да изтеглиш тези Лан драйвери... :haha:

Сподели другаде