Jump to content

Audio проблем (нямам звук)

Препоръчан пост

Здравейте! Наскоро си купих едни тонколонки и оттогава нямам звук. Пробвах да видя защо е така като отидох на Control Panel--> Sounds and Audio Devices и на Volume ми пишеше: No Audio Device! От Device Manager пък видях че на Multimedia Audio Controller има един възклицателен знак в жълто кръгче.Всеки път като си пускам компа пък ми илиза някакво събщение. А мисля че тонколоните са вкарани на правилното място в компа. Моля Ви помогнете ми ще съм Ви много благдарен!
Сподели другаде

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Не става съвсем ясно... Самото закупуване на колонките не може да е причина за липса на звук. След инсталацията на Windows 7 имаше ли звук? Инсталирал ли си драйвери за звука (макар, че самият уиндоус има такива и обикновено има звук с тях)? No Audio Device! означава, че няма звуково у-во - да не се е повредила звуковата карта нещо... Каква е тя (или дъното какво е)?
Сподели другаде

Махнах си w7 и ся пак нямам. Инсталирах някакви драйвери но пак нама резултат.

Кои драйвери? Пиши точно, иначе няма особена полза от "някакви драйвери", "някакво съобщение ми показва" и т.н. По-нагоре съм дал линк за драйвери, виж дали стават.

Сподели другаде

Виж тогава тези дали стават. От сайта на Asus тях дават за звука.

Ако не стават, виж тези, според спецификацията на дъното ти.

Първите като ги разархивираш, търсиш в получилата се папка AD1980 файлът Setup.exe и го стартираш.

Сподели другаде