Jump to content

Проблем с wireless връзка

Препоръчан пост

Пичове имам проблемче немога да си свържа единия лаптоп през уифи,вчера всичко си беше 6 точки и двата лаптопа си бачкаха.Днес включвам двата лаптопа на единия има интернет а другия въобще не се сварзва с уифито изписва уиндолс неможе да се сварже,пуснах опцията за остраняване напроблема и ми открива проблем 'проблем с бежичния адптер или точка на достъп'но неможе да го поправи.Преинсталирах драивърите но нищо,преинсталирах уиндолса и същия проблем...Лаптопа е с уиндолс 7 а рутера е D-Link DIR-655 явно проблема идва от рутера (но незнам вие ще кажете) защото около мен има други не защитени мрежи и там се свързвам без проблем....
Сподели другаде

Пичове имам проблемче немога да си свържа единия лаптоп през уифи,вчера всичко си беше 6 точки и двата лаптопа си бачкаха.Днес включвам двата лаптопа на единия има интернет а другия въобще не се сварзва с уифито изписва уиндолс неможе да се сварже,пуснах опцията за остраняване напроблема и ми открива проблем 'проблем с бежичния адптер или точка на достъп'но неможе да го поправи.Преинсталирах драивърите но нищо,преинсталирах уиндолса и същия проблем...Лаптопа е с уиндолс 7 а рутера е D-Link DIR-655 явно проблема идва от рутера (но незнам вие ще кажете) защото около мен има други не защитени мрежи и там се свързвам без проблем....

Пич, ами дай рестарт на рутера бе! Какво чакаш :punish: ! Той, милия, сигурно се е скапал от някой токов удар! :giggle:

Ако не стане с рестарт, пробвай с ресет, ама да не забравиш да си препишеш преди това настойките на бяло(е не е онова бяло за което си мислиш :haha: :haha: :haha: )

Сподели другаде

Първата работа беше това да дам рестарт на рутера...

Ем то ми забранява само единия лаптоп,апък се сварзва към друга мрежа но не и към моита...

Другия лапто си бачка ПЦ също...

А за ресет несмея за не оплескам нещо :giggle: и още по голям проблем...

Сподели другаде

И аз имах същия проблем преди и и го реших така:

1.Влизаш в View Wireless Networks

2.Change advanced settings

3.Избираш Wireless networks и после маркираш Use Windows to configure my wireless network settings

Така би трябвало да стане.Ако пак имаш проблеми,пиши:peace::peace::peace::peace::peace::peace:

Сподели другаде

И аз имах същия проблем преди и и го реших така:

1.Влизаш в View Wireless Networks

2.Change advanced settings

3.Избираш Wireless networks и после маркираш Use Windows to configure my wireless network settings

Така би трябвало да стане.Ако пак имаш проблеми,пиши:peace::peace::peace::peace::peace::peace:

Пич нещо немога да влезна там кадето си писал аз сам с 7 мицата и там нещата са по други...

Ако може някви снимчици....

А ти на кои оператор си...

Редактиран от ex7__7
Сподели другаде