Levskara95 Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Здравейте! Имам един проблем от днес и той е следния:Значи днес когато си включих компа и реших да влезна във vbox7.com. Отначало ми зареди доста бавно, но излязох от браузъра и пак го пуснах и взе да зарежда сайта по-бързо. Проблемът обаче е друг ,когато си пусна да гледам клипче появява се черния екран и си показва как зарежда реших да го изчакам но минаха поне 10 минути а преди никога не ми е правело така(така е със всички клипчета тоест те един вид не тръгват а само се показва как си зареждат). Браузърът е Google Chrome OS е Windows 7. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 И на мен ми се е случвало. Може да е била натоварена мрежата, случва се напоследък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Ако не си в България няма как да ти отвори vbox!!!Аз съм в Испания и не мога да си отварям zamunda.net и точно vbox!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Ами всъщност в България съм. А пък за мрежата дали е била натоварена не знам ,защото попитах и други приятели ,които казват ,че си им тръгват нормално кличетата. Но не ми се вярва само за мен да е натоварена мрежата а за другите не.(тоест проблема е от мен) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Всъщност VBox7 се отваря в чужбина. Просто е обидно бавно. Но не се учудвам. Българите сме егоистична нацийка и правим нещата само за вътрешно ползване. 99% от всичките ни услуги са така: файлове за клипчета, хостинги за картинки и файлове и прочее. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Да, едва ли проблема е в това от къде го отваряш. Пробвал ли си с други браузъри ? Firefox, Opera, Internet Explorer ?Пробва ли да преинсталираш Flash Player-a с последната му версия ?Допълнение: спри браузърите и почисти с CCleaner. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Много странно! Оправи се от самосебе си сега като пуснах едно дълго клипче го зареди от раз и го изгледах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GiBi Публикувано Февруари 27, 2010 Report Share Публикувано Февруари 27, 2010 Ако не си в България няма как да ти отвори vbox!!!Аз съм в Испания и не мога да си отварям zamunda.net и точно vbox!!!!!vbox се отваря и аз сам в Испания нос е отваря много бавно но единпът бях намерил бг прокси и отваряше доста бързо,та и за zamunda.net си има начин.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ma_cherii Публикувано Август 6, 2012 Report Share Публикувано Август 6, 2012 http://bgtorrentz.net -------> От тук се влиза без проблем в Zamunda . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост