Night_Raven Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Звучи ми като проблем с дъното или захранването. Какви са те? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cr1minal Публикувано Март 2, 2010 Author Report Share Публикувано Март 2, 2010 Ами дъното е на Gigabyte, a захранването не знам... Имам инсталирана Astra32, но неще не мога да извадя log файл, за да покажа точните им модификации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Това, че дъното е на Gigabyte обяснява евентуалните "проблеми" с прегряването. По-старите дъна на Gigabyte имаха проблеми с датчиците.Да разбирам, че при неуспешните опити за стартиране вентилаторите се стартират, но мониторът не реагира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cr1minal Публикувано Март 2, 2010 Author Report Share Публикувано Март 2, 2010 Не изобщо, все едно е спрян компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Тогава бих те посъветвал да намериш отнякъде някакво захранване и да тестваш дали с него системата ще пали нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост