den4o7 Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Не мога да влизам в споделени папки на други хора? Защо така? Разяснете ми повече.. EDIT: Не знам дали съм бил ясен, но искам да влезна във някоя споделена папка на друг компютър. Как става? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 "Влизането" където и да било по принцип може да стане по много начини. Какъв начин можеш да използваш ти зависи от операционната ти система, ОС на другите потребители и организацията на мрежата, която ви свързва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 25, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Въпроса е че като натисна "Показване на компютрите от работната група" ми дава грешка, че или нещо липсва или имам забрана.. Преди нямах никаква забрана, но пак не можех да влизам в споделени папки.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 а снимка на грешката която ти изписфа може ли да видим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 http://prikachi.com/files/1391826m.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 ахам интернета кабелен ли ти е или си с рутер :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 ахам интернета кабелен ли ти е или си с рутер :? Широколентова връзка (с кабел) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 значи тва и на мен ми е ставало, и възможните причини са 1 Може да е От интернет достафчика ти и съответно да има някаква авария в мрежата ви 2 Неправилна конфигурация на мрежата3 Зависи с каква антивирусна си и настройките и съвета ми е да пробваш да си настройш мрежата например за mshom или нещо подобно бешеи кажи с каква антивирусна си Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 значи тва и на мен ми е ставало, и възможните причини са 1 Може да е От интернет достафчика ти и съответно да има някаква авария в мрежата ви 2 Неправилна конфигурация на мрежата3 Зависи с каква антивирусна си и настройките и съвета ми е да пробваш да си настройш мрежата например за mshom или нещо подобно бешеи кажи с каква антивирусна си Нямам анти-вирусна програма. А това за mshome от къде? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 http://img522.imageshack.us/img522/4671/72499490.jpg от тук само следваш стъпките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Най-вероятно си с реално IP и съответно различен Subnet.Също така доставчика ти не позволява този трафик в мрежата си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 http://img522.imageshack.us/img522/4671/72499490.jpg от тук само следваш стъпките Мерси! Най-вероятно си с реално IP и съответно различен Subnet.Също така доставчика ти не позволява този трафик в мрежата си. Няма нищо подобно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост