Jump to content

Моля ви помогнете ми с Nokia 5130 xpressmusic

Препоръчан пост

Моля ви помогнете ми значи проблема е следния исках да си ъпдеитна Nokia-та но нещо се працака и сега незнам кво да правя и ми пише че нямам софтуер моля помогнете :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Хора оправих се но дави предупредя не теглете програмата : Nokia Software Updater щото ви трие софтуера и тела ви неще да се включи

Сподели другаде

Може да споделиш как си се оправил. Иначе Nokia Software Updater си работи отлично. Нормално е да ти трие софтуера, но повече телефони имат функция да го върне, защото поддържат бекъп (всичко от Н82 насам). По принцип винаги се препоръчва да си архивираш и ти нещата де...
Сподели другаде

Кажи как го оправи все пак че ми стана любопитно?

След като видех че не бачка го свързах пак. Компа не го разпозна, но програмато го разпозна и доло дето пише какъв ми е Firmware не пишеше нищо. От което се досетих че за тва не се пуска. Щракнах да се реинсталира firmwawe, но ме предопреди че неможе да се свърже и че зада се свърже трябва да извадя USB кабела, да махна батерията, да сложа USB кабела, после и батерията и да го включа. Което и направих :giggle: . После натисках пак да се инсталира(но на програмата пишеше reinstall) и почна да зарежда и след 2-3 минути спря и ми изписа че е готово и това беше. Ако имате същия проблем пишете на skype с радост ще ви помогна :peace:

Сподели другаде