Don_Toni Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Здравейте, искам да попитам дали има програма, която мога да инсталирам и в трея например да ми свети когато наблюдаваният от мен компютър е онлайн или не. Аз в момента работя с Real VNC и всеки път когато трябва да проверявам дали компютъра вече е онлайн трябва да се логвам дълги и широки, а на мен ми трябва само да знам, че вече е в мрежата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Не знам дали щети ти хареса.Но на мен лично ми се струва, че ще ти свърши работа тази програма: Friendly Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Разгледай The Dude, върши много добра работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Благодаря за предложенията, пробвах и двете програми и втората се надявам, че ще ми свърши страхотна работа. Още веднъж благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост