Discovery Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Здравейте!Аз съм нов в този форум, затова администраторите могат и да сменят мястото на темата. Още повече, че става и въпрос за защита. Имам си едно дръвце-рутърче D-link и към него съм вързал едно ПЦ(window XP), лаптоп(Vista) и едно PSP. Имам мрежа и всички се виждат и мога да си обменям инфо в мрежата. Но въпроса ми е, как да настроя защитната стена на рутера, така че домашната мрежа да не спре, а да не влизат отвън през интернета. За момента всичко в секцията Firewall e по дефол. Виждам, че има някакви диапазони на адреси и протоколи, но не ми е ясно, какво и как да въведа?Знае ли някой как да се направи или поне да посочи къде да се прочете, че вече достатъчно гуглех и нищо не намерих? ПС.По принцип ползвам Skype, utorrent, CS и Outlook...Ако ви трябва допълнително инфо - питайте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост