novamen Публикувано Февруари 24, 2010 Report Share Публикувано Февруари 24, 2010 Здравейте,търся някакъв скрипт, който да бъде като BATCH файл, който да си го сложа на флашката и при всяко включване на флашката да ми се форматира автоматично,без даме пита дали да форматира, дали потвърждавам и т.н.Тоест форматирането на флашката да е напълно автоматизирано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Февруари 24, 2010 Report Share Публикувано Февруари 24, 2010 т.е. искаш да направиш вирус ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 DEL My Computer\H: (или там където ти е флашката).. във NotePad и после Save As>Flashdelete.bat (не знам дали е така..) Най-добре си остава Format>Ok Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Март 5, 2010 Report Share Публикувано Март 5, 2010 Здравейте,търся някакъв скрипт, който да бъде като BATCH файл, който да си го сложа на флашката и при всяко включване на флашката да ми се форматира автоматично,без даме пита дали да форматира, дали потвърждавам и т.н.Тоест форматирането на флашката да е напълно автоматизирано.Отговора е в следващата поговорка Я не сакам аз да съм добре, я сакам Вуте да е зле Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост