Jump to content

Roxio CinePlayer проблем...

Препоръчан пост

този пакет от кодеци са добри, и мисля с тях да карам за сега.Благодаря на всички ви за мненията, искам само да знам дали има някъде тема отностно медиа плеарите че искам да си избера нещо хубаво... тази седмица тествах какви ли не плеари и неможах да си харесам нито един.
Сподели другаде

този пакет от кодеци са добри, и мисля с тях да карам за сега.Благодаря на всички ви за мненията, искам само да знам дали има някъде тема отностно медиа плеарите че искам да си избера нещо хубаво... тази седмица тествах какви ли не плеари и неможах да си харесам нито един.

За плеър ползвай този, който ти хареса. Няма големи разлики между тях. Т.е. може и да има, но зависи какви точно функции са ти нужни. На мен например в общи линии ми е нужно просто да кликна два пъти върху файла и той да се възпроизвежда. За тази работа ми е достатъчен и Windows Media Player 9, който и реално ползвам. Държа и Media Player Classic Homecinema за всеки случай, ако попадна на по-капризен файл или ми се наложи да възпроизвеждам DVD, но в около 98% от случаите WMP9 ми е достатъчен.

Като цяло най-смислените допълнителни плеъри според мен са The KMPlayer, GOM Player и Media Player Classic Homecinema. И трите имат доста вградени кодеци и се справят доста добре като цяло.

Сподели другаде

аз реших да си остана с The KMPlayer, тъй като си има вградени кодеци, има си и доста функции една от които аз доста често ползвам е тази с която напасвам тайминга на субтитрите с картината, тъй като съм имал доста филми със субтитри които не вървят заедно, така че ще се по ровя малко в Гугъл а да си потърся някой по-красив "скин" за този плеър и мисля да си остана с него още дълго време, тъй като се нагледах на доста плеъри през тия дни и нито един според мен неможа да надмине The KMPlayer-а.Кодеците които си "скалъпил" ти са много добри, за което казвам "браво" и това е в общи линии, благодаря на всички ви за помоща. :peace:
Сподели другаде