cvetemoe Публикувано Февруари 22, 2010 Report Share Публикувано Февруари 22, 2010 Здравейте. Може ли да ми дадете съвети какъв външен HDD да си взема, марката има ли значение и ако има то коя марка е за предпочитане. Вярно ли е че външните HDD над 500 Gb не са много надеждни. Аз засега съм се спрял на този ЦЪК или този ЦЪК какво мислите. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deqn75 Публикувано Февруари 23, 2010 Report Share Публикувано Февруари 23, 2010 Здравей, за какво ще го ползваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2010 Report Share Публикувано Февруари 23, 2010 Здравейте. Може ли да ми дадете съвети какъв външен HDD да си взема, марката има ли значение и ако има то коя марка е за предпочитане. Най-препоръчителните производители по мое мнение са Western Digital и Samsung. Това значи, че марки дискове, които ползват въпросните два производителя, също са добър избор. Такива са (доколкото знам) точно Verbatim (които ползват дискове на Western Digital) и Transcend (които ползват дискове на Samsung). Вярно ли е че външните HDD над 500 Gb не са много надеждни. Не виждам реална причина да не са надеждни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cvetemoe Публикувано Февруари 23, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2010 Здравей, за какво ще го ползваш ? Ами основно ще го използвам за съхраняване на файлове. Мисля да си направя Back-up на цялата информация на лаптопа и да я съхранявам в този външен диск, че тези лаптопи като ги гледам колко са капризни не се знае кога ще ми даде някакъв дефект (на един приятел вече два пъти му се е налагало да му сменят твърдия диск на лаптопа в сервиза), а така да съм спокоен че поне информацията ми е съхранена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deqn75 Публикувано Февруари 23, 2010 Report Share Публикувано Февруари 23, 2010 Най-препоръчителните производители по мое мнение са Western Digital и Samsung. И по моето скромно мнение Western Digital и Samsung са водещи марки . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост