vesodimov Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 На един компютър имам .mde файлове, които по подразбиране се отварят с MS Access . Очевидно имам някакъв проблем със самата програма, защото подава за печат некоректни данни / страницата не се разпечатва със съответната информация вътре, ами само тук - там точки, запетайки и тирета /. Нямам възможност да приенсталирам офиса, затова търся безплатна програма, с която да отварям въпросните файлове. Пробвах с OpenOffice 3.2 , но не успях да се преборя и се отказах. Дайте някакви предложения ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Виж това . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Пробвай да отвориш файловете като държиш в това време натиснат клавиша "SHIFT". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 21, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Хм .. ами аз пропуснах да спомена какво прави в момента програмата. Файловете се отварят без проблем. Когато се зададе принтиране само първата страница не се принтира коректно. Всички други се разпечатват както трябва. -TEN4O- , твоето предложение не ми свърши работа. Просто не разпозна файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост