marinlp Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Здравей те!Имам малък проблем мбм неще да се стартира показва ми това инсталирах я на ново пак също то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Свали това (1МБ) и би трябвало да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinlp Публикувано Февруари 20, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Свали това (1МБ) и би трябвало да се оправи.Първо ми даде тези две грешки сега се стартира на какво се е дължало това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Вероятно липсващи необходими файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinlp Публикувано Февруари 20, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Вероятно липсващи необходими файлове.Значи трих по регистрите остатъци от една програма и сигурно съм изтрил нещо погрешно явно това е била причината, благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pe6o Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 marinlp,По невнимание си изтрил библиотеката Msvbvm60.dll, която е споделен файл, като в случая се използува и от MBAM.Най леснеят начин в тази ситуация да си изтеглиш липсващият файл, поставяш го в "system 32" и всичко е ОК!http://img714.imageshack.us/img714/5724/mbam1.jpg VY 73! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост