gotin Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Здравейте, искам да попитам със Windows 7 съм.Ползвам Skype 4.1 и искам да попитам как може да го сменя със версия Skype 3.8.Погледнах във Skype.bg форума, направих всичко както е описано но не стана.Инсталирах Skype Launcher и пак не стана.Дайте идея как да го направя!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Здравейте, искам да попитам със Windows 7 съм.Ползвам Skype 4.1 и искам да попитам как може да го сменя със версия Skype 3.8.Погледнах във Skype.bg форума, направих всичко както е описано но не стана.Инсталирах Skype Launcher и пак не стана.Дайте идея как да го направя!!!!Намираш Skype 3.8 (имам я), деинсталираш текущата и инсталираш старата. Нищо сложно няма. При деинсталацията избираш запазване на хронологията. После се вписваш само, не създаваш нов акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Имам едно питане.Преди 3 седмици ми пратиха Скайп2 ,т.е на него едновременно пишехме двама души.Не го ползвах известно време,бях на Скайп 3.6 и снощи видях че ,,двойния,,е изчезнал.Изпратиха ми го отново,но този път AVG 9 го разпознава като троянски кон,а също има изписване,че Уиндоус XP не може да го прочете.Деинсталирах 3.6 и си качих 4.2,но въобще не ми допада като визия.За това ви моля да дадете съвет от къде да изтегля Скайп2 и да си остана само с него.http://skypefun.totalh.com/download-skypeКой по-точно??!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 За да си сложиш Skype 3.8 първо трябва да деинсталираш стария си Skype. Ето как става това - Start- Settings - Control panel - Add or remove programs.От отворилия се прозорец намираш Skype и го деинсталираш.Сега за инсталирането и свалянето на Skype 3.8 Сваляш го от тук и го инсталираш http://www.brothersoft.com/skype-download-139441.html. Ако имаш проблеми пиши!!!!!:peace::bye: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Здравей и благодаря!Наравих всичко описано,но...не знам дали тази версия работи с повече от 1 чат едновременно.Искам двама души едновременно да работим на компютъра със Скайп.Тази,която айвиджито третира като вирус,а е работила поне 1 седмица беше Skype2.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Какво ще кажете за Skype Launcher ?Да го изтегля ли и да деинсталирам 3.8? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Какво ще кажете за Skype Launcher ?Да го изтегля ли и да деинсталирам 3.8? Skype Launcher не е скайп, а "скайп" който можеш да пуснеш много пъти. Не знам дали ще работи като де-инсталираш оригинала... А отностно питането ти? Не мога да разбера? Как да работите 2-ма? Може със TeamViewer.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Изтеглих Skype Launcher ,но не премахнах 3.8.Исках да кажа,че от един компютър на линия да са два профила едновременно и всеки да си получава съобщения от неговите си абонати в чата. Извинявам се ,че съм писала неразбрано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 дам точно скайп лаучер е просто допълнение към скайп за отваряне на много скайпове наведнъж,предполагам че това си изкала да кажеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 28, 2010 Report Share Публикувано Февруари 28, 2010 Изтеглих Skype Launcher ,но не премахнах 3.8.Исках да кажа,че от един компютър на линия да са два профила едновременно и всеки да си получава съобщения от неговите си абонати в чата. Извинявам се ,че съм писала неразбрано. За целта, защо просто не инсталираш 4-та версия на скайп и не си пуснеш няколко скайпа едновременно, без нуждата от допълнителен skype lancher или каквото друго ползваш под старите версии? Защо се мъчите със стара версия, като с новата става много лесно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Март 1, 2010 Report Share Публикувано Март 1, 2010 Защото точно за това става дума,че нямам си на идея кой да инсталирам. За сега си работи добре,пък после ако има проблем пак ще съм тук.А сега още едно въпросче.Преди това изтеглих 4.2,но не ми допадна визията му или не съм свикнала и го деинсталирах.На него може ли да се пуснат няколко скайпа и каква е разликата със Скайп 4? Благодаря на всички отзовали се.Не ме е срам да питам . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 1, 2010 Report Share Публикувано Март 1, 2010 ми разликата е неква малко до колкото по мой наблюдения в 4,2 има да видиш към даден човек как може да говориш дали ще е добро качеството и пълномощно когато ти пойска някой ти го изкарва в едно прозорче отдолу а не като ново събитие, абе с две думи нищо съществено Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Защото точно за това става дума,че нямам си на идея кой да инсталирам. За сега си работи добре,пък после ако има проблем пак ще съм тук.А сега още едно въпросче.Преди това изтеглих 4.2,но не ми допадна визията му или не съм свикнала и го деинсталирах.На него може ли да се пуснат няколко скайпа и каква е разликата със Скайп 4? Благодаря на всички отзовали се.Не ме е срам да питам . Ето тук е обяснено, как се пускат няколко скайпа http://skypeblog.eu/2008/08/skype-40.html . Много е лесно и удобно. Между другото и аз в началото не харесвах 4-та версия на скайп. Точно заради промяната по интерфейса. Но се свиква. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Март 2, 2010 Report Share Публикувано Март 2, 2010 Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Интересно ЗАЩО ??? Версия Skype 3.8 може да се инсталира на компютър който няма достъп до интернет.Версии 4.1 / 4.2 не могат ??? Кой знае какво са бъзикали тези шпиони от Skype ??? Втори и въобще 100-тен Skype се пуска така: Десен бутон на празно място на Desktopa / new Shortcut / в полето слагате това -> "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary и натискате Next / в полето на новопоявилият се прозорец трябва да видите Skype / добавяте една 2-ка да стане Skype2 и натискате бутона Finish Готово: Вече може да пускате колкото си искате Skype-та Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост