Tedito Публикувано Февруари 18, 2010 Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 Здравейте Софтвизия, много се надявам на вашата помощ. Вече се отчаях и макар да смених ОС само преди 2 -3 месеца и уж бях доволна от Windows 7 в сравнение с Вистата, сега отново мисля за смяна и този път твърдо ще е XP. Всичко вървеше доста добре докато не се появи този ужасен Update KB 97707. беше някъде в края чена Януари и оттогава всеки път при включване се започна едно дълго и бавно зареждане на ъпдейта, стига до 67% и не може и не може повече. После ми дава failure installing the updates, после retrieving changes и пак restart и пак failure и така това упражнение всеки ден, започна да ме влудява и аз разбира се изключих ъпдейтите. Добре ама според мен, то все пак е качило нещо , защото след това започна друг проблем - blue screen. PC-то изведнъж, без никаква причина се изключва, появява се blue screen , който минава много бързо, но успях да видя че пише run dviver verifier for installed drivers, hardware or software (такъв нема!!!!) и също Disable Bios memory options such as cashing or shadowing и много други неща изписва, но както казах бързо изчезва. Нито Bios можах да намеря ( казаха ми с Del. при стартиране или F5, no ne stava), нито Driver verifier, нищо не мога да направя, той просто си рестартира и се появява blue screen, кога то си пожелае. разучих за този ъпдейт, разбрах че и за други е бил проблематичен и било заради версията че е за 64 битов, а трябвало да си инсталирам ръчно от сайта 32 битов (моя лаптоп е 32 битов), опитах , но там няма версия на ъпдейта за 32 битов, инсталирах все пак ръчно този от сайта (който пише е за 64 b), но пак същата гадост ..... Аз съм с Лаптоп HP Notebook dv6760, незнам това важно ли е. забравих да кажа , че след рестарта на PC-to се появява помощен прозорец и там обясняват : blue screen error caused by a device or driver hardware device, its driver or related software... всъщност нищо ново. Може ли някой да ми даде съвет какво да правя, защото аз вече се чувствам напълно безпомощна да се справя с този проблем.Предварително ви благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 18, 2010 Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 Здравейте Софтвизия, много се надявам на вашата помощ. Вече се отчаях и макар да смених ОС само преди 2 -3 месеца и уж бях доволна от Windows 7 в сравнение с Вистата, сега отново мисля за смяна и този път твърдо ще е XP. Всичко вървеше доста добре докато не се появи този ужасен Update KB 97707. беше някъде в края чена Януари и оттогава всеки път при включване се започна едно дълго и бавно зареждане на ъпдейта, стига до 67% и не може и не може повече. После ми дава failure installing the updates, после retrieving changes и пак restart и пак failure и така това упражнение всеки ден, започна да ме влудява и аз разбира се изключих ъпдейтите. Добре ама според мен, то все пак е качило нещо , защото след това започна друг проблем - blue screen. PC-то изведнъж, без никаква причина се изклю4ва, появява се blue screen , който минава много бързо, но успях да видя че пише run dviver verifier for installed drivers, hardware or software (такъв нема!!!!) и също Disable Bios memory options such as cashing or shadowing и много други неща изписва, но както казах бързо изчезва. Нито Bios можах да намеря ( казаха ми с Del. при стартиране или F5, no ne stava), нито Driver verifier, нищо не мога да направя, той просто си рестартира и се появява blue screen, кога то си пожелае. разучих за този ъпдейт, разбрах че и за други е бил проблематичен и било заради версията че е за 64 битов, а трябвало да си инсталирам ръчно от сайта 32 битов (моя лаптоп е 32 битов), опитах , но там няма версия на ъпдейта за 32 битов, инсталирах все пак ръчно този от сайта (който пише е за 64 b), но пак същата гадост ..... Аз съм с Лаптоп HP Notebook dv6760, незнам това важно ли е. забравих да кажа , че след рестарта на PC-to се появява помощен прозорец и там обясняват : blue screen error caused by a device or driver hardware device, its driver or related software... всъщност нищо ново. Може ли някой да ми даде съвет какво да правя, защото аз вече се чувствам напълно безпомощна да се справя с този проблем.Предварително ви благодаряМоже би е най-добре направо да направиш една нова преинсталация с формат на системния дял, ако имаш инсталационния диск. Преди това разкарай всичко ценно оттам. Не може да се инсталира приложение или ъпдейт, ако не е за конкретната версия Windows, както ти казваш - ъпдейт за 64-битова версия на 32-битова. Иначе има пуснат от "Майкрософт" ъпдейт за деактивиране на пиратските нелегално активирани копия на Windows 7 - KB971033 Windows Activation Technologies, така че вероятно и с нова инсталация на същия уиндоус, ако не е оригинален, ще го хванат пак. Като че ли трябва да си инсталираш пак Windows XP. Аз пък за разлика от теб съм доволен от Vista Ultimate SP2, 32-битова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 най добре си минавай на xp sp3 и не се занимавай със вин7 доде не излезне поне sp1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tedito Публикувано Февруари 19, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Сега виждам ново съобщение директно от моя Уиндоус - the pre-released version of Windows 7 Ultimate will expire in 10 days. To keep using Windows, back up your files and then install any edition of windows 7 ultimate !!!!!! Това, което си мисля ли е??? А момчето ме уверяваше че е оригинален уидоуса и даже ми каза да си вклуча ъпдейтите!!! Моля кажете какво мислите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Сега виждам ново съобщение директно от моя Уиндоус - the pre-released version of Windows 7 Ultimate will expire in 10 days. To keep using Windows, back up your files and then install any edition of windows 7 ultimate !!!!!! Това, което си мисля ли е??? А момчето ме уверяваше че е оригинален уидоуса и даже ми каза да си вклуча ъпдейтите!!! Моля кажете какво мислите до колкото знам от майкрософт са пуснали някъкъв ъпдейт който деактивира нелегално активираните 7ци и е възможно да си го лепнал и ти еми активатори има мн в замунда изтегли си някой и си го активирай или прейнсталирвай с xp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Сега виждам ново съобщение директно от моя Уиндоус - the pre-released version of Windows 7 Ultimate will expire in 10 days. To keep using Windows, back up your files and then install any edition of windows 7 ultimate !!!!!! Това, което си мисля ли е??? А момчето ме уверяваше че е оригинален уидоуса и даже ми каза да си вклуча ъпдейтите!!! Моля кажете какво мислитеТой Windows-ът пак може да е оригинален. Просто не е финална версия. В общи линии пак означава, че са си те метнали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 до колкото знам от майкрософт са пуснали някъкъв ъпдейт който деактивира нелегално активираните 7ци и е възможно да си го лепнал и ти еми активатори има мн в замунда изтегли си някой и си го активирай или прейнсталирвай с xp Хммм. Аз ъпдейтвам за сега без проблем. Но за всеки случай може да кажеш кой е ъпдейта, да няма изненади Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Хммм. Аз ъпдейтвам за сега без проблем. Но за всеки случай може да кажеш кой е ъпдейта, да няма изненади KB971033 Windows Activation Technologies Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 KB971033 Windows Activation Technologies10x Интересно, че при мен го няма инсталиран, а съм оставил уина автоматично да се ъпдейтва. Последния ъпдейт е от 24.02.2010г. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Това е така защото не са го направили автоматично да се инсталира, а ти трябва да го избереш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Здравейте Софтвизия, много се надявам на вашата помощ. Вече се отчаях и макар да смених ОС само преди 2 -3 месеца и уж бях доволна от Windows 7 в сравнение с Вистата, сега отново мисля за смяна и този път твърдо ще е XP. Всичко вървеше доста добре докато не се появи този ужасен Update KB 97707. беше някъде в края чена Януари и оттогава всеки път при включване се започна едно дълго и бавно зареждане на ъпдейта, стига до 67% и не може и не може повече. После ми дава failure installing the updates, после retrieving changes и пак restart и пак failure и така това упражнение всеки ден, започна да ме влудява и аз разбира се изключих ъпдейтите. Добре ама според мен, то все пак е качило нещо , защото след това започна друг проблем - blue screen. PC-то изведнъж, без никаква причина се изключва, появява се blue screen , който минава много бързо, но успях да видя че пише run dviver verifier for installed drivers, hardware or software (такъв нема!!!!) и също Disable Bios memory options such as cashing or shadowing и много други неща изписва, но както казах бързо изчезва. Нито Bios можах да намеря ( казаха ми с Del. при стартиране или F5, no ne stava), нито Driver verifier, нищо не мога да направя, той просто си рестартира и се появява blue screen, кога то си пожелае. разучих за този ъпдейт, разбрах че и за други е бил проблематичен и било заради версията че е за 64 битов, а трябвало да си инсталирам ръчно от сайта 32 битов (моя лаптоп е 32 битов), опитах , но там няма версия на ъпдейта за 32 битов, инсталирах все пак ръчно този от сайта (който пише е за 64 b), но пак същата гадост ..... Аз съм с Лаптоп HP Notebook dv6760, незнам това важно ли е. забравих да кажа , че след рестарта на PC-to се появява помощен прозорец и там обясняват : blue screen error caused by a device or driver hardware device, its driver or related software... всъщност нищо ново. Може ли някой да ми даде съвет какво да правя, защото аз вече се чувствам напълно безпомощна да се справя с този проблем.Предварително ви благодаряПреинстал на Уиндоуса.Наистина в края на януари бяха пуснали бъгав ъпдейт за 7,който срина и моя лап-топ.Но едно преинсталиране и всичко си се оправи,сега няма проблем.Аз също съм с HP лап-топ,само че Pro Book 4510s. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост