caligula Публикувано Февруари 18, 2010 Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 От известно време ми се появи следния проблем с Internet Explorer:Свалям нещо със Save Target As, стига до 99%, мисли доста дълго време и после прозореца се затваря (настроил съм го да се затваря автоматично),след което, след няколко секунди ми се затварят всички отворени прозорци на Internet Explorer.За съжаление не знам точно кога започна да става така.По принцип не инсталирам често нови програми, но все пак се случва.Наскоро смених µTorrent 1.8.5 с BitTorent 6.3 и може би оттогава започна да го прави.С WinXP Service Pack 3 съм.Ще съм благодарен на помощ и съвети! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greatwhiteshark Публикувано Февруари 18, 2010 Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 От известно време ми се появи следния проблем с Internet Explorer:Свалям нещо със Save Target As, стига до 99%, мисли доста дълго време и после прозореца се затваря (настроил съм го да се затваря автоматично),след което, след няколко секунди ми се затварят всички отворени прозорци на Internet Explorer.За съжаление не знам точно кога започна да става така.По принцип не инсталирам често нови програми, но все пак се случва.Наскоро смених µTorrent 1.8.5 с BitTorent 6.3 и може би оттогава започна да го прави.С WinXP Service Pack 3 съм.Ще съм благодарен на помощ и съвети!И при мен е така затова минах на Мозила,не знам същото е и при мен даже съм със същата ОС.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Има ли инсталирани някакви допълнения към Internet Explorer? Опитвано ли е принудително стартиране на браузъра без допълнения? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
caligula Публикувано Февруари 20, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Има ли инсталирани някакви допълнения към Internet Explorer? Опитвано ли е принудително стартиране на браузъра без допълнения?На първата част на въпроса - не.Втория въпрос - не разбирам какво имаш предвид... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Tools => Manage Add-ons => табът Toolbars & Extensions => даваш им Disable Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Освен това има и специална препратка към Internet Explorer, която го стартира без допълнения. Намира се в Start менюто, но точният път не се сещам, защото не използвам Vista/7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Или още по лесен вариант за изключване на Add-on-ите:Start => Run => iexplore -extoff => OK. При това IE се стартира без допълненията си. След затваряне на прозореца му, при следващото включване, допълненията са отново включени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост