didi_92 Публикувано Февруари 18, 2010 Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 Компютъра ми заби и го рестартирах и после ми изписа този надпис:You may be a victim of software counterfeiting.This copy of Windows did not pass genuine Windows validation и екрана стана черен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 18, 2010 Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 Компютъра ми заби и го рестартирах и после ми изписа този надпис:You may be a victim of software counterfeiting.This copy of Windows did not pass genuine Windows validation и екрана стана черенОзначава, че това копие на Windows е пиратско - не е преминало проверката за оригиналност на Microsoft. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didi_92 Публикувано Февруари 18, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 знам какво пише там преведох си го,но какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 18, 2010 Report Share Публикувано Февруари 18, 2010 Да си сдобиеш с легално копие на Windows. Друго нищо не можем да те посъветваме. Прочети т.3 от правилата, за да разбереш защо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Има достатъчно легални копия, но къде, не мога да кажа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Разбира се, че можеш. Легалните копия са по магазините. За нелегалните не можеш да кажеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Има достатъчно легални копия, но къде, не мога да кажа Говоря за ОС-ите, които имат едно номерче под торента и като го въвдеш - нямаш проблеми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Това, че кодовете са валидни и преминават валидация, не ги прави легални. Правиш ли разлика между валиден и легален CD-key? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Това, че кодовете са валидни и преминават валидация, не ги прави легални. Правиш ли разлика между валиден и легален CD-key? Ставаше дума, че така без да си купува ОС няма да има проблеми, не, че е легално или нещо подобно.. Така е най-добре.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sladkataaaa Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 И аз имам същият проблем.След рестартирането на компютъра не се маха този надпис от екрана You may be victim of software counterfeiting.This copy of Windows did not pass genuine Windows validation. Екрана стана черен и при включване се появявава прозорец който ме информира че има грешка която трябжа да отстраня.Преди 2 месеца носих компютъра да се преинсталира в сервиз кадето уж качват лицензиран Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 И аз имам същият проблем.След рестартирането на компютъра не се маха този надпис от екрана You may be victim of software counterfeiting.This copy of Windows did not pass genuine Windows validation. Екрана стана черен и при включване се появявава прозорец който ме информира че има грешка която трябжа да отстраня.Преди 2 месеца носих компютъра да се преинсталира в сервиз кадето уж качват лицензиран Windows. Уж. По-горе писах какво е допустимо, според правилата на форума, да направиш. В случая, Windows е оставен да се обновява автоматично и... се е задавил с Windows Genuine Advantage Notification. На тези от сервиза и да им се оплачеш, ще се правят на пръднали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Хората с проблеми могат да посетят softpedia.com и да прегледат секцията 7-DAY TOP DOWNLOADED ITEMS (ALL SECTIONS). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 ....Преди 2 месеца носих компютъра да се преинсталира в сервиз кадето уж качват лицензиран Windows. Тук му е мястото да направим една класация с "бял" и "черен" списък със "сервизи" и "фирми", които предоставят добра или оша услуга, лъжат,мамят или са лоялни към клиента... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост