tubleron Публикувано Февруари 17, 2010 Report Share Публикувано Февруари 17, 2010 Здравейте,много често като отворя някоя страница в интернет(с Интерн. Експлорер 8),долу в лентата на състоянието ми изписва-Грешка в страницата,или Изпълнено,но с грешка.А с Мозилата го няма този проблем,но аз искам да си остана с Инт. Експлорер 8.Какъв може да е проблема според Вас?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Февруари 19, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Здравейте,много често като отворя някоя страница в интернет(с Интерн. Експлорер 8),долу в лентата на състоянието ми изписва-Грешка в страницата,или Изпълнено,но с грешка.А с Мозилата го няма този проблем,но аз искам да си остана с Инт. Експлорер 8.Какъв може да е проблема според Вас??Ето как изглежда проблема http://img692.imageshack.us/img692/2624/problemib.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Иначе съответната страница нормално ли изглежда? Аз имам инсталиран Макстон и понякога и там ми показва за някоя страница,че има някаква грешка,но доколкото виждам страницата се зарежда нормално т.е. въпросната грешка не ми пречи особено. Може наистина да има грешка в страницата,но явно не всички браузъри я откриват(1) и показват(2). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Февруари 19, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 Иначе съответната страница нормално ли изглежда? Аз имам инсталиран Макстон и понякога и там ми показва за някоя страница,че има някаква грешка,но доколкото виждам страницата се зарежда нормално т.е. въпросната грешка не ми пречи особено. Може наистина да има грешка в страницата,но явно не всички браузъри я откриват(1) и показват(2). Ами страниците(защото не е само една) си работят нормално,с изключение на това,че се зарежда изключително бавно и самото отваряне на подразделите е също много бавно.Чакам по 2,3 мин. да се отвори,а аз какъвто съм нервак.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Февруари 19, 2010 Report Share Публикувано Февруари 19, 2010 http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows7/Tips-for-solving-problems-with-Internet-Explorer Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост