ekosse Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Днес когато отворих сайта на softvisia.com ми изкочи следният прозорец.Ако може някой да ми даде някаква информация за него.И има ли начин да го махна т.е да не се показва повече.Благодаря на всички,които ще се отзоват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Не е от нас. Ако отвориш само SoftVisia.com, без да имаш отворени страници на tyxo, пак ли се появява? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Февруари 16, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Вчера ми изкачаше това съобщение и като отворя kaldata.com,без значение с кой браузър го правя,и без да има други отворени страници.Но по интересно ми е,че днес това го няма.Всичко си върви по мед и масло.Не съм правил нищо просто изключих комра снощи,а сутринта го включих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост