radichev Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 (Редактиран) Къде мога да намеря в България ето тази видео карта.Защото съм много доволен от тази видеокарта и искам да си имам резервнамодела е ASUS 8800GTX 768MB http://img205.imageshack.us/img205/3500/88653578.jpg Редактиран Февруари 14, 2010 от IVAN Грешен раздел :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 по точно името на картата е ASUS EN8800GTX/HTDP/768M GeForce 8800 GTX 768MB 384-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Ready SLI Support Video Card - Retail Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Това ми се струва като непрактична идея. Когато настане време за смяна, ще има по-добри оферти на пазара. Не виждам смисъл да се запасяваш с хардуерен продукт, който остарява сравнително бързо. По тази логика можеш да се запасиш и с цял нов компютър... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 По принцип ми е ново пц,но веднъж ми изгоря дъното леко( точно на вгадената мрежова карта) и трябваше да го сменя.Малко има изгаряне съвсем леко на видеокартата но засега си работи,затова исках същата иначе конфигурацията ми и такава. Видео карта:ASUS 8800GTX 768MB RAM: DIMM1: Corsair 2х1 GB DDR2-800 CPU: Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz HDD:SAMSUNG SP2504C. захранване:sevanteam 750W Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 По принцип ми е ново пц,но веднъж ми изгоря дъното леко( точно на вгадената мрежова карта) и трябваше да го сменя.Малко има изгаряне съвсем леко на видеокартата но засега си работи,затова исках същата иначе конфигурацията ми и такава. Видео карта:ASUS 8800GTX 768MB RAM: DIMM1: Corsair 2х1 GB DDR2-800 CPU: Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz HDD:SAMSUNG SP2504C. захранване:sevanteam 750WВече има по-мощни и по-модерни видеокарти. Щом си с мощно захранване, не пречи да вземеш една GF GTX 275 да речем. Тя трябва да бие твоята по производителност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Какво е това "леко" изгаряне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Немога да обесня точно.картата когато се сложи в слота е близко до вградената мрежова карта и леко е потъмняла от страната на дънната платка,но и няма нищо засега.Само Веднъж ми изчезна картината защото се беше леко откачила от слота.Но това няма значение сега. Тази не ли и по хубава от тази която си ми препоръчил ENGTX285 UL/HTDI/1GD3 или пък MARS/2DI/4GD3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Немога да обесня точно.картата когато се сложи в слота е близко до вградената мрежова карта и леко е потъмняла от страната на дънната платка,но и няма нищо засега.Само Веднъж ми изчезна картината защото се беше леко откачила от слота.Но това няма значение сега. Тази не ли и по хубава от тази която си ми препоръчил ENGTX285 UL/HTDI/1GD3 или пък MARS/2DI/4GD3Да, малко по-мощна е, но доста по-скъпа (50-100%). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Не знам защо се занимаваш с глупости да се запасяваш с видеокарта. Ако искаш да смениш сегашната ти с нова - да, но да купиш толкова бързо остаряващ компонент като видеокарта и да го държиш в шкафа "докато тая изгори" е меко казано непрактично. Това, че е леко опушена платката не значи изобщо, че видеокартата ще изгори. Може да работи още 10години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Февруари 15, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Днеска имах много голям лаг достигаше до 700 пинг. в контрата,можили да се дължи от видеокартата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Не съм специалист по Counter Strike (ако това имаш предвид с "контрата"), но предвид че 8800GTX е предостатъчна за подобна игра, вероятно проблемът се дължи на друг фактор като например интернет връзката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deqn75 Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Аз мога да ти кажа ,че почти съм сигурен ,че не е от картата най много да е от интернета или някой друг вирус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Днеска имах много голям лаг достигаше до 700 пинг. в контрата,можили да се дължи от видеокартата?Все едно, че каза: "Днес имаше много сняг по улицата и едва се движих. На колата ми ле се дължи това?" Видеокартата няма нищо общо със скоростта на Интернета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Днеска имах много голям лаг достигаше до 700 пинг. в контрата,можили да се дължи от видеокартата?700 пинг? То при 150-200 не е игруемо, за 700 не ми се мисли. Сигурно си разглеждал снимки. И естествено, че лага не е от картата, а от пинга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост