Jump to content

Препоръчан пост

Къде мога да намеря в България ето тази видео карта.

Защото съм много доволен от тази видеокарта и искам да си имам резервна

модела е ASUS 8800GTX 768MB

http://img205.imageshack.us/img205/3500/88653578.jpg

Редактиран от IVAN
Грешен раздел :Р
Сподели другаде

Това ми се струва като непрактична идея. Когато настане време за смяна, ще има по-добри оферти на пазара. Не виждам смисъл да се запасяваш с хардуерен продукт, който остарява сравнително бързо. По тази логика можеш да се запасиш и с цял нов компютър...
Сподели другаде

По принцип ми е ново пц,но веднъж ми изгоря дъното леко( точно на вгадената мрежова карта) и трябваше да го сменя.

Малко има изгаряне съвсем леко на видеокартата но засега си работи,затова исках същата иначе конфигурацията ми и такава.

Видео карта:ASUS 8800GTX 768MB

RAM: DIMM1: Corsair 2х1 GB DDR2-800

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz

HDD:SAMSUNG SP2504C.

захранване:sevanteam 750W

Сподели другаде

По принцип ми е ново пц,но веднъж ми изгоря дъното леко( точно на вгадената мрежова карта) и трябваше да го сменя.

Малко има изгаряне съвсем леко на видеокартата но засега си работи,затова исках същата иначе конфигурацията ми и такава.

Видео карта:ASUS 8800GTX 768MB

RAM: DIMM1: Corsair 2х1 GB DDR2-800

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz

HDD:SAMSUNG SP2504C.

захранване:sevanteam 750W

Вече има по-мощни и по-модерни видеокарти. Щом си с мощно захранване, не пречи да вземеш една GF GTX 275 да речем. Тя трябва да бие твоята по производителност.

Сподели другаде

Немога да обесня точно.картата когато се сложи в слота е близко до вградената мрежова карта и леко е потъмняла от страната на дънната платка,но и няма нищо засега.Само Веднъж ми изчезна картината защото се беше леко откачила от слота.Но това няма значение сега.

Тази не ли и по хубава от тази която си ми препоръчил ENGTX285 UL/HTDI/1GD3 или пък MARS/2DI/4GD3

Сподели другаде

Немога да обесня точно.картата когато се сложи в слота е близко до вградената мрежова карта и леко е потъмняла от страната на дънната платка,но и няма нищо засега.Само Веднъж ми изчезна картината защото се беше леко откачила от слота.Но това няма значение сега.

Тази не ли и по хубава от тази която си ми препоръчил ENGTX285 UL/HTDI/1GD3 или пък MARS/2DI/4GD3

Да, малко по-мощна е, но доста по-скъпа (50-100%).

Сподели другаде

Не знам защо се занимаваш с глупости да се запасяваш с видеокарта. Ако искаш да смениш сегашната ти с нова - да, но да купиш толкова бързо остаряващ компонент като видеокарта и да го държиш в шкафа "докато тая изгори" е меко казано непрактично. Това, че е леко опушена платката не значи изобщо, че видеокартата ще изгори. Може да работи още 10години.
Сподели другаде

Не съм специалист по Counter Strike (ако това имаш предвид с "контрата"), но предвид че 8800GTX е предостатъчна за подобна игра, вероятно проблемът се дължи на друг фактор като например интернет връзката.
Сподели другаде

Днеска имах много голям лаг достигаше до 700 пинг. в контрата,можили да се дължи от видеокартата?

Все едно, че каза: "Днес имаше много сняг по улицата и едва се движих. На колата ми ле се дължи това?" Видеокартата няма нищо общо със скоростта на Интернета.

Сподели другаде

Днеска имах много голям лаг достигаше до 700 пинг. в контрата,можили да се дължи от видеокартата?

700 пинг? То при 150-200 не е игруемо, за 700 не ми се мисли. Сигурно си разглеждал снимки. И естествено, че лага не е от картата, а от пинга.

Сподели другаде