snuri Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Имаш ли ток на CD-то? Лампичката на сд-то светили?Ако имаш др изходи на захранването смени буксите или размърдай буксата.При мене съшия проблем сд-то неми работеше(шейната излиза и се събира пък неми ги чете)смених буксата и се оправи.Като вкарам "проблемната" букса пак неработи явно нещо буксата на захранването.Или пък лентовия кабел да се е разместил.Малко ме съмнява да е от биоса(ако не си бутал нищо)..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 15, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Еми snuri и на мен шейната ми се отваря и затваря,но незнам коя точно букса да сменя.Иначи всички ги набутах хубаво навътре.Та ето скрийнове на БИОС-а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1266245063v.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1266244896l.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 15, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Добре моя БИОС е различен,можеш ли точно на моите скрийнове да ми покажеш къде е тoва Standart? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 От снимките изглежда, че BIOS не засича устройството. Провери, моля, кабела за пренос на информация дали е добре свързан както със самото устройство, така и с дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 15, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Оправи се!!! Явно кабелче се е разместило.Благодаря много на всички,които ми помогнаха.Този сайт вече ми е начална страница И пак много ви благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Оправи се!!! Явно кабелче се е разместило.Благодаря много на всички,които ми помогнаха.Този сайт вече ми е начална страница И пак много ви благодаря Така си и мислех,че е от кабела като при мене... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост