Jump to content

Не ми разчита дискове

eskulero

Препоръчан пост

Имаш ли ток на CD-то? Лампичката на сд-то светили?Ако имаш др изходи на захранването смени буксите или размърдай буксата.При мене съшия проблем сд-то неми работеше(шейната излиза и се събира пък неми ги чете)смених буксата и се оправи.Като вкарам "проблемната" букса пак неработи явно нещо буксата на захранването.Или пък лентовия кабел да се е разместил.Малко ме съмнява да е от биоса(ако не си бутал нищо).....
Сподели другаде

• Отговори 36
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Еми snuri и на мен шейната ми се отваря и затваря,но незнам коя точно букса да сменя.Иначи всички ги набутах хубаво навътре.Та ето скрийнове на БИОС-а

post-12777-12662363131273_thumb.jpgpost-12777-12662362868549_thumb.jpgpost-12777-12662362999866_thumb.jpgpost-12777-12662363278434_thumb.jpgpost-12777-12662363387141_thumb.jpg

Сподели другаде

От снимките изглежда, че BIOS не засича устройството. Провери, моля, кабела за пренос на информация дали е добре свързан както със самото устройство, така и с дъното.
Сподели другаде

Оправи се!!! Явно кабелче се е разместило.Благодаря много на всички,които ми помогнаха.Този сайт вече ми е начална страница :D И пак много ви благодаря
Сподели другаде

Оправи се!!! Явно кабелче се е разместило.Благодаря много на всички,които ми помогнаха.Този сайт вече ми е начална страница :D И пак много ви благодаря

Така си и мислех,че е от кабела като при мене...:)

Сподели другаде