eskulero Публикувано Февруари 13, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Ето скрийн Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Ето скрийн Хм, изглежда сякаш ти се е изгубило оптичното у-во... Трябва да видиш и в BIOS дали го има, да не е забранено нещо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Хм, изглежда сякаш ти се е изгубило оптичното у-во... Трябва да видиш и в BIOS дали го има, да не е забранено нещо... Ми в BIOS-a има 3 опции 1st FLOPPY DRIVE ,SATA нещо си и третото е Disable незнам как да го оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Ти май говориш за Boot Priority настройките. Nazikov има предвид дали устройството се засича въобще от BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Ти май говориш за Boot Priority настройките. Nazikov има предвид дали устройството се засича въобще от BIOS. Ми аз как да раазбера дали се засича?Може ли нещо да се направи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Ми аз как да раазбера дали се засича?Може ли нещо да се направи?Или трябва да видиш оптичното у-во какъв му е статуса в биоса като се поразровиш, или да заредиш настройките по подразбиране. В зависимост от типа на биоса, може да има различни екрани:http://store.picbg.net/thumb/6C/85/f4bf12c064566c85.png или http://store.picbg.net/thumb/F0/99/db424de89bd7f099.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Така дадох да ми върне настройките по дефолт(биоса ми е като този на първия скрийн) и сега какво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Записвачката и флопито пак ли ги няма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Записвачката и флопито пак ли ги няма? Флопито си е тук , записвачката я няма Ето един скрийн Стоят ми само виртуалните дискове и флопито,оптичното устройство го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 В секция Main/Standard CMOS Features (зависи от BIOS-а ти) вижда ли се устройството? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 В секция Main/Standard CMOS Features (зависи от BIOS-а ти) вижда ли се устройството? Не можах да намеря това,което казваш ти.Ако може малко да ме улесниш? Биоса ми е като този на първия скийн който показа Nazikov. btw На секция Performance видях един мигащ надпис WARNING!!! под него пишеше следното :Please Clear CMOS if system no display after overclocking. Незнам дали има нещо общо,ама все пак нека кажа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 http://ploader.net/files/b581420fc1ef435acd1bb001732abf7c.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 http://ploader.net/files/b581420fc1ef435acd1bb001732abf7c.png Това Main го намерих,ама там нищо не видях от това,което ти ми каза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Имаш ли телефон или фотоапарат да снимаш екрана? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 14, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Имаш ли телефон или фотоапарат да снимаш екрана? Еми утре към 15:00 часа ще кача скрийнове на всяка секция Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост