afreto Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Здравейте. Търсих из форума но не открих подобна тема. Та значи проблемът е следния:Без да искам с крак закачих кабела на колоните и повлякох и РС-то с мене. От тогава звуковата ми карта (която е вградена) дава проблеми - понякога пуска звук понякога не. Единственото решение е да си взема нова карта. НО...колоните са ми PHILIPS SPA2300/00 2.1, и са с 1 жак който идва от суббуфера. Та въпросът ми е каква звукова карта да си взема?единственото на което попаднах са външните дето са с по една дупка, (но достатъчно съм го претъпкал с кабеляци, и не и се иска точно такава) а другите са 5+1, 7+1 и т.н. Не бих дал повече от 20 лв (в крайна сметка тази струва 15 )Благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Каквато и карта да вземеш, ще върши работа. Многоканалните звукови карти също спадат към категорията на вършещите работа разбира се, просто няма да можеш да се възползваш от многоканалния звук, защото ти самият нямаш многоканални колони. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
afreto Публикувано Февруари 13, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Много ти благодаря.Но при положение че има 5 дупкиКъде би трябвало да го включа?http://p.jarcomputers.com/680x680/SCSWEEXSC012_680x680.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Обикновено е зелената. При мен даже, цветът на жака е същият като този на входа, в който трябва да се постави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
afreto Публикувано Февруари 13, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Много ви благодаря. Сега що отскоча да си взема една пък да видим какво ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Обикновено приетите цветове за жаковете са следните:- син - стерео вход (line in);- розов/червен - вход за микрофон (mic in);- зелен - стерео изход за предните говорители (line out)- черен - стерео изход за задните говорители (rear out)- оранжев - стерео изход за централния говорител и събуфъра (center & sub). Ти си включваш каквото имаш, където трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост