Jump to content

Грешка при работа с RazorLame

Препоръчан пост

Ползвам RazorLame чат-пат и никога не съм имала проблеми. Вчера обаче се опитах да обърна няколко WAV файла в МР3 и ми изписа Error creating process: 193. Някой има ли идея каква е тази грешка? Преинсталирах програмата, и пак същото. Последно съм я ползвала преди около две седмици и тогава всичко си беше точно. След този период съм инсталирала следните програми,/ ако това има някакво значение/:

1-Orbit

2-Formatfactory

3-XnView 1.97

4-VSO PhotoDVD

Операционна система: Windows XP

Сподели другаде

Лоша работа :'( Цял ден се мотам с този проблем :blush:

Какво ли не правих, но продължава да ми изписва тази грешка. Дори изтрих последните четири програми които съм качвала, въпреки че бях сигурна в това, че не са те проблема.

Пробвах обратния вариант да видя какво ще стане. С Lame Decode да обърна МР3 в wav. Пак ми дава етикет с надпис Error creating process: 193. Вече не помня на колко компютъра и от колко време я позвам тази програма и никога не е създавала проблеми до сега. Какво и стана така изведнъж?

Някой ще предложи ли алтернативно решение за правене на качествени МР3 от wav файлове? Без Audio Catalyst обаче!!! До сега съм ползвала само тези две програми и нямам впечатления от други пдобни :help:

Сподели другаде

Някой ще предложи ли алтернативно решение за правене на качествени МР3 от wav файлове?

Според мен Format Factory не се справя лошо. Ето и линк към ръководство за работа с нея. За другите споменати програми нямам поглед. :peace:

Сподели другаде

Пробва ли да преинсталираш програмата?

И аз бих предложил FormatFactory, но както може да се очаква - вероятно търсиш нещо "по-така" :crazy:

Примерно това?

P.S: Колегата ме е варнал с една идея :)

Сподели другаде

theFrontend е по-универсален конвертор и аз го харесвам доста. Като алтернатива мога да предложа и lamedropXPd, която е доста семпла и приема и FLAC като входен формат, освен WAV.
Сподели другаде

Лоша работа :'( Цял ден се мотам с този проблем :blush:

Какво ли не правих, но продължава да ми изписва тази грешка. Дори изтрих последните четири програми които съм качвала, въпреки че бях сигурна в това, че не са те проблема.

Пробвах обратния вариант да видя какво ще стане. С Lame Decode да обърна МР3 в wav. Пак ми дава етикет с надпис Error creating process: 193. Вече не помня на колко компютъра и от колко време я позвам тази програма и никога не е създавала проблеми до сега. Какво и стана така изведнъж?

Някой ще предложи ли алтернативно решение за правене на качествени МР3 от wav файлове? Без Audio Catalyst обаче!!! До сега съм ползвала само тези две програми и нямам впечатления от други пдобни :help:

Да - Easy CD-DA Extractor. Има всякакви настройки.

Сподели другаде

Нещо Format Factory не ми харесва за тази цел :blink:

Като алтернатива мога да предложа и lamedropXPd,

Това...чудо!... има ли си настройки и какви? Какво означава VBRQuality=70?

В lamedropXPd-Notepad излезе това:

[lamedropXPd]

Window_X=523

Window_Y=109

AlwaysOnTop=8

Logerr=8

DeleteInput=0

SetBitrate=0

Mono=0

Quality=1

VBRQuality=70

SetCBR=0