antishoC Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Ползвам RazorLame чат-пат и никога не съм имала проблеми. Вчера обаче се опитах да обърна няколко WAV файла в МР3 и ми изписа Error creating process: 193. Някой има ли идея каква е тази грешка? Преинсталирах програмата, и пак същото. Последно съм я ползвала преди около две седмици и тогава всичко си беше точно. След този период съм инсталирала следните програми,/ ако това има някакво значение/:1-Orbit2-Formatfactory3-XnView 1.974-VSO PhotoDVD Операционна система: Windows XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Февруари 13, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Лоша работа :'( Цял ден се мотам с този проблем Какво ли не правих, но продължава да ми изписва тази грешка. Дори изтрих последните четири програми които съм качвала, въпреки че бях сигурна в това, че не са те проблема.Пробвах обратния вариант да видя какво ще стане. С Lame Decode да обърна МР3 в wav. Пак ми дава етикет с надпис Error creating process: 193. Вече не помня на колко компютъра и от колко време я позвам тази програма и никога не е създавала проблеми до сега. Какво и стана така изведнъж?Някой ще предложи ли алтернативно решение за правене на качествени МР3 от wav файлове? Без Audio Catalyst обаче!!! До сега съм ползвала само тези две програми и нямам впечатления от други пдобни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Някой ще предложи ли алтернативно решение за правене на качествени МР3 от wav файлове?Според мен Format Factory не се справя лошо. Ето и линк към ръководство за работа с нея. За другите споменати програми нямам поглед. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Пробва ли да преинсталираш програмата?И аз бих предложил FormatFactory, но както може да се очаква - вероятно търсиш нещо "по-така" Примерно това? P.S: Колегата ме е варнал с една идея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 theFrontend е по-универсален конвертор и аз го харесвам доста. Като алтернатива мога да предложа и lamedropXPd, която е доста семпла и приема и FLAC като входен формат, освен WAV. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Лоша работа :'( Цял ден се мотам с този проблем Какво ли не правих, но продължава да ми изписва тази грешка. Дори изтрих последните четири програми които съм качвала, въпреки че бях сигурна в това, че не са те проблема.Пробвах обратния вариант да видя какво ще стане. С Lame Decode да обърна МР3 в wav. Пак ми дава етикет с надпис Error creating process: 193. Вече не помня на колко компютъра и от колко време я позвам тази програма и никога не е създавала проблеми до сега. Какво и стана така изведнъж?Някой ще предложи ли алтернативно решение за правене на качествени МР3 от wav файлове? Без Audio Catalyst обаче!!! До сега съм ползвала само тези две програми и нямам впечатления от други пдобни Да - Easy CD-DA Extractor. Има всякакви настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Февруари 13, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 (Редактиран) Нещо Format Factory не ми харесва за тази цел Като алтернатива мога да предложа и lamedropXPd, Това...чудо!... има ли си настройки и какви? Какво означава VBRQuality=70?В lamedropXPd-Notepad излезе това:[lamedropXPd]Window_X=523Window_Y=109AlwaysOnTop=8Logerr=8DeleteInput=0SetBitrate=0Mono=0Quality=1VBRQuality=70SetCBR=0ABRBitrate=128CBRBitrate=128TagMode=0AutoTag=0id3Tag=0Title=Artist=Album=Genre=OtherYear=OutputDirMode=0OutputDir=ScaleMode=0 Ааа, усетих се с десен бутон било Редактиран Февруари 13, 2010 от antishoC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост