Shak Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 70 стотинки става цената на един билет за градския транспорт в София от 1 юли реши Столичният общински съвет. Поскъпването на билета за градския транспорт предизвика дискусия сред общинските съветници дали ръстът е оправдан. Срещу увеличението гласуваха групите на БСП и Демократи за силна България, съобщи Дарик радио. С положителното решение от 1 юли дневната карта за всички линии става 3 лева, при два лева досега. Месечната карта за всички линии обаче запазва досегашната си цена от 37 лева. Запазват се и преференциалните цени на картите за ученици, студенти, инвалиди. Глобата за гратисчии става 7 лева. Заместник-кметът по транспорта Велизар Стоилов аргументира скока на цената на билетчето с увеличението на цените на горивата и инфлацията. Информация:news.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Дали пък като вдигнат цената на билетчето няма да ми идва по-евтино да си седя в къщи и да не работя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Neuton Gimic Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Ха-ха, и това доживях да го видя - по-евтино ми излиза да отида и да се върна на работа с колата, отколкото да си хвана тролея! Сега остава и от Метрополитен да ревнат, че токът им е скъп... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Що не вземат да го вдигнат на 1 лев билета !? А пък после нямало пари в държавата . Как да няма при такива цени !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Билетче - хлебче! Значи с 3 билета мога да си взема един китайски ориз със зеленчуци или едно Pepsi Light или 2 кила банани... Айде със здраве и вече взимам пистолета, айде поне газовия да видя как ще ме свали контрола! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост