stivnnik Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Здравейте, трябва ми програмка, която от PDF файл със скенирани документи да изведе текста от снимките в Word например. Трябва да поддържа Български и Немски езици. Има ли такова чудо ?? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Можеш да пробваш с Foxit Reader или ABBYY FineReader. Стига документите да са добре сканирани би трябвало да ти свършат работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 ABBYY FineReader P.S: Колегата ме е изпреварил с една идея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Minch Публикувано Октомври 23, 2011 Report Share Публикувано Октомври 23, 2011 Извинявам се за невежеството си, но някой би ли бил така добър да ми обясни как точно мога да накарам програмата (Foxit reader 5.0) да разпознае текст и да го превърне в текстов файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 23, 2011 Report Share Публикувано Октомври 23, 2011 Нямам наоколо версия 5 на програмата, но би трябвало да е сходна с версия 6. Трябва да има бутон Scan (или нещо такова) с добавена стрелка за подменю, от което да избереш Open Image или нещо такова. А можеш да потърсиш и опцията за отваряне на изображение от меню File. След като отвориш изображение, избираш езика за разпознаване от падащото меню в основния прозорец на програмата и кликаш бутон Read (или може да е Recognize, малко гадая). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост