angelcity Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Като си инсталирам Windows 7 ми иска драйвери за твърд диск. Откъде мога да си ги сваля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 11, 2010 Report Share Публикувано Февруари 11, 2010 Би ли описал по-ясно какво точно се случва (най-малкото точният текст на екрана)? Отделно трябва да дадеш информация за компютъра и дали Windows-ът е самоделка от торент или не. Иначе драйвери за твърд диск няма, но има драйвери за SATA/RAID контролери, които са причината за проблемите понякога. Но с толко малко информация от твоя страна нищо конкретно не може да се каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shaggy Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 имам същия проблем,когато инсталирам 7-цата при инсталацията не ми показва дяловете на хард диска (мисля че е от драйварите на харда)http://pics.softvisia.com/design/pics/8793/14.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Хм, странно, според мен проблема е в харддиска. Тествай го с някоя програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 За какъв хард диск става въпрос и за каква дънна платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
giodimm Публикувано Юли 13, 2010 Report Share Публикувано Юли 13, 2010 Отвори си БИОС-а най първо и виж дали харддиска е разпознат там. Това е първо. И какво е положението със SATA - включено/изключено? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост