evropeiski Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Здравейте, има следния проблем На лаптопа когато се опитам да маркирам някакъв текст, например за да го копирам и маркирането става много трудно, постоянно ми прекъсва и прескача думи или пък когато се опитам да маркирам една част от текста то се маркира съвсем друга част от него, например искам да маркирам някакво изречение и при маркирането ми прекъсва по средата на изречението и за да маркирам избраната област се мъча по 5 минути, когато пробвам да извърша маркирането чрез Тъчпада и всичко е Ок, проблема се получава само когато се опитам да маркирам текст чрез мишката, мишката ли ми е много чувствителна или трябва да се пипне нещо в настройките не знам, иначе и левия и десния бутон на мишката си работят и мисля проблема не е в тях. Проблема се получава и когато се опитам да маркирам някакъв текст на Word или някакви клетки, редове или колони на Ексел, когато си опитам да маркирам текст в интернет пак ми и трудно да маркирам точно тази част от текста която искам. С Виста съм. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evropeiski Публикувано Февруари 10, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Сега пробвах с друга мишка и с нея всичко е ОК. Явно проблема е бил в мишката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост