Jump to content

Търся програма за обновавяне на драйвърите

Препоръчан пост

Търся програма, която да ми сканира наличния хардуер и да даде възможност за обновяване или сваляне на препоръчаните драйвъри. По възможност безплатна, но ако е платена ще му мисля ...
Сподели другаде

Лично аз бих препоръчал да проверяваш ръчно за драйвери, защото няма доверие на програми да вършат тази работа. И все пак ако държиш да ползваш програма, можеш да пробваш Driver Checker, Driver Magician и DriverMax. Последната е безплатна.
Сподели другаде

@The Nightmare - намерих някаква версия, но се оказа безплатна с орязана функционалност. Освен това доколкото разбирам UpdateStar обновява драйверите на инсталирания софтуер. А на мен ми трябва за хардуера. Написал съм го в първия си пост.

@Night_Raven - прав си. Ръчната проверка е най - удачна. Това го знам, но винаги съм се надявал, че все ще има някаква читава програма, която да отменя от такива действия. Ще пробвам DriverMax и ще докладвам.

Благодаря и на двамата за отговорите и препоръките. :svlove:

ДОПЪЛНЕНИЕ: пробвах DriverMax. За да сработи програмата трябва да си направите акаунт. Безплатно е. Безплатно е и използването на програмата, но има ограничение от изтегляне на два драйвера дневно. Извод: минавам пак на ръчна проверка ...

Сподели другаде

@The Nightmare - намерих някаква версия, но се оказа безплатна с орязана функционалност. Освен това доколкото разбирам UpdateStar обновява драйверите на инсталирания софтуер. А на мен ми трябва за хардуера. Написал съм го в първия си пост.

моя грешка :haha:

Сподели другаде