gagauz Публикувано Февруари 8, 2010 Report Share Публикувано Февруари 8, 2010 Имам флашка Traxdata,която форматирах на друг комп и сега,когато се опитам да я отворя на моя си компютър,не успявам.Моя комп я засича,но когато искам да я отворя ми дава съобщение "Please insert a disk into drive G:".Какъв може да е проблема и как да го оправя?Все пак ще съм благодарен,ако някой ми даде съвет как да се оправя Пробвах с много recovery програми,но ефекта е нулев. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Февруари 8, 2010 Report Share Публикувано Февруари 8, 2010 да няма някоя гадинка(вирус0 в нея ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gagauz Публикувано Февруари 8, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2010 Не,не ми се вярва това да е проблема.Май си е заминала,но все се надявам да има някакъв начин да я спася. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2010 Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 А въпросното устройство чете ли се на другия компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gagauz Публикувано Февруари 9, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2010 Не,на никой комп не се четеше.Днес я дадох на един познат и срещу 5 лв я възкреси.Не знам как успя,но вече я бях отписал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veniotr Публикувано Февруари 22, 2010 Report Share Публикувано Февруари 22, 2010 пробаш с тази програма HDD Low Level Format ако открие флашката я форматираш аз така оправих мойта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост