Jump to content

Проблем с преминаване на Windows XP след Windows 7

PowerMast

Препоръчан пост

Здравейте на всички !

Значи , започвам да говоря по проблема :)

Преди 2 дни бях с Windows XP , (който аз си инсталирах), но нещо ме прихвана и реших да си сложа Windows 7.

Знам , той също не е лош , но моя комп е много слаб , пък и през повечето време играя на игри :) , за игрите Windows 7 не върши работа :).

Имам Boot диск със Windows SP 3 , който искам да си сложа , но не става ... Тук сега е проблема.

Когато направя First Boot Device : CD ROM , и нали чакам да започна инсталацията , и ми изписва Boot from CD после Press Any Key , и каквото и да натисна , дори и да не барам нищо , започва да зарежда Windows-a , а не да започне да се инсталира . Аз съм с AwardBios , ако ще Ви бъде от полза .

Моля Ви , който знае как може да ми помогне , да пише в тази тема.

А , щях да забравя , като пускам компа , имам 2 windowsa , единия е Windows 7 , а другия съм го изтрил почти , но някои файлове не искат да се изтриват.

И също не мога , да си избера кой Windows , имам предвид по не ми отчита нито като натисна F8 , нито Enter , само като натискам дел в началото като стартирам компа.

Моля Ви , който знае как може да ми помогне , да пише в тази тема.

Сподели другаде

Виж дали тази статия ще помогне. Тя е за преминаване от Windows Vista към Windows XP, но би трябвало да стане и за Windows 7:

http://pcworld.bg/7246_Daungrejd_ot_windows_vista_kam_windows_xp

PS: И може да има някои по-стари игри които нр вървят под Windows 7, но повечето вървят през Compatibility mode (режим на съвместиност).

Отделно с Windows 7 можеш да използваш DirectX 11 (ако си вземеш една карта - Ati HD 5850). :)

Сподели другаде