Jump to content

Търся драйвър за touchpad ALPS

Препоръчан пост

Търся драйвър за touchpad ALPS. Лаптоп: Acer Aspire 3810t. ОС: Windows 7 Ultimate x32.

Най-вече ми трябва функцията за включване и изключване на tapping-a.

В сайта на Acer има драйвър, но той няма функция за включване и изключване на tapping-a, както и не поддържа някакви специални команди за разтягане на снимки и др. такива. Пробвал съм и с други 6~7 драйвъра за ралични ОС и от други марки лаптопи, но тези функции просто ги няма. С някои от тези драйвъри пък се появява проблем при движението на курсора: ако се понатисне малко по-силно пад-а, курсора започва да се движи по-бавно. Общо взето луда история :crosseyes1:

От едно ревю на лаптопа се вижда, че я има тази функция, но не мога да намеря правилния драйвър. Ревюто тук.

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Не съм прочел цялата тема, но видях, че от драйвера на сайта не си доволен. Може да се поразровиш в гугъл (ако вече не си го направил) и да намериш желания драйвер! ;)
Сподели другаде

Не, не може... защото знам какво ще ми отговорят... "ами влез в сайта на Acer. Там има...". Ако можеш да предложиш драйвъри добре, но виждам смисъл да продължаваме да спамим.
Сподели другаде