eskulero Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Преди няколко дена си почиствах компа от прах и при следващото пускане ми се бавеше около една минута на началния скрийн.В старт менюто ми се появи иконка,на която пише Unload Kernel module като цъкна на нея ми излиза това > Ако някой знае от какво може да е това,моля да ми каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Доколкото установявам, това е от някаква програма Cheat Engine. Опитвал ли си още един рестарт? Преинсталация на програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Доколкото установявам, това е от някаква програма Cheat Engine. Опитвал ли си още един рестарт? Преинсталация на програмата? Деинсталирах програмата,рестартирах и пак нищо...А въщност от къде разбра,че я имам тая програма? Да не би като съм почиствал праха да съм разместил някоя част,макар че после отворих и наместих всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2010 Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 1. Това не е хардуерен проблем, затова и темата ще бъде преместена.2. На всеки рестарт ли се появява това съобщение?3. Разбрах, че имаш програмата, защото проверих какъв е DBK32.sys файла, който е изписан на заглавната лента на съобщението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 1. Това не е хардуерен проблем, затова и темата ще бъде преместена.2. На всеки рестарт ли се появява това съобщение?3. Разбрах, че имаш програмата, защото проверих какъв е DBK32.sys файла, който е изписан на заглавната лента на съобщението. Не,просто се бави на началния скрийн около 30-40 сек,което досега не е ставало.А в старт менюто ми излизаше една иконка с име Unload Kernel Module.Да пробвам ли да почистя с mbam,ANTIspyware или a-squared? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2010 Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Можеш да опиташ, но поне на пръв поглед това не ми изглежда да е проблем от зловреден код. Иначе, не съм запознат с програмата и не мисля, че мога да помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eskulero Публикувано Февруари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Можеш да опиташ, но поне на пръв поглед това не ми изглежда да е проблем от зловреден код. Иначе, не съм запознат с програмата и не мисля, че мога да помогна. Ок,благодаря все пак,че ме насочи към проблема а програмата честно казано,чеп за зеле не става от нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост