pavlintoshev Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Здравейте!Искам да ви попитам дали Windows 7 ще ми върви добре на компютъра и дали има смисъл да сменям Windows-a си.Сега съм на Windows XP.Параметрите на компютъра ми са:AMD Athlon 64 Processor 3000+ 1,81 ГХц;RAM 1 GB.Видео картата ми е GeForce 6600 256 MB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Процесорът и видео картата са достатъчни. RAM паметта обаче е малко. Препоръчително е да имаш около и над 2GB памет за комфортна работа с Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Февруари 5, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Това означава ли,че ако го инсталирам windows-a ще ми забива? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Означава, че ще се обръща по-често към pagefile-а на твърдия диск, което пък означава, че като цяло ще прекарва повече време в зареждане на различни неща и ще работи по-мудно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Това означава ли,че ако го инсталирам windows-a ще ми забива? Аз на 2-рия комп съм с ИНТЕЛ 1.6, рам 1ГБ видео ати х1600 128 мб нямам такива проблеми...,но ако имаш още една плочка рам по добре.Дори си мисля че ще се държи по добре с 7 цата отколкото с ХР-то.Но малко ще е мудна работа с 1 гб рам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 а според тези параметри на мен ще ми движи ли седмицата или въобще да не я слагам http://prikachi.com/files/1342388r.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Можеш да пробваш, но не очаквай чудеса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Можеш да пробваш, но не очаквай чудеса. аз и не очаквам мисълта ми е ще ми върви или ще е мудна и ще бави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Ами, би трябвало да се държи сносно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 А дали всички програми и игри дето вървят на ХР-то ще вървят и на 7-цата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 А дали всички програми и игри дето вървят на ХР-то ще вървят и на 7-цата?По приницип повечето програми вървят ок. Случва се и някои да изкарват грешки, уж че не са съвместими, но всъщност си работят ок. Трети пък докарват и до забиване на компа(rocketdock docklet-и). Mного е относително. Кажи конкретно програми, които те притесняват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Например utorrent,скайп,офис пакета,gom player,google earth.А от игрите например Counter-Strike.Имам също ТВ тунер.Програмата Power Cinema ще върви ли и ще мога ли нормално да записвам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Например utorrent,скайп,офис пакета,gom player,google earth.А от игрите например Counter-Strike.Имам също ТВ тунер.Програмата Power Cinema ще върви ли и ще мога ли нормално да записвам? За CS имам съмнения. Чел съм за доста проблеми с него. За power cinema на страницата им пише, че поддържа 7-цата. Всичко останало ще върви ок. И сложи 32 бит версия на 7-цата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Да питам за мойта машина-Asus P5ND2 SE,DualCore Intel Pentium E2160,NVIDIA GeForce 8600 GT(256 MB)2x1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM,гледам,че в сайта на асус за дъното няма драйвъри за win7 дали ще си ги намери сам,а за видеото има.И дали ще мога да инсталирам Windows XP Mode,че имаше някакви изисквания за процесора мисля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Да-аз точно тази имам.Благодаря за информацията! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост