Jump to content

Windows 7 ще се държи ли на моя компютър?

pavlintoshev

Препоръчан пост

Здравейте!Искам да ви попитам дали Windows 7 ще ми върви добре на компютъра и дали има смисъл да сменям Windows-a си.Сега съм на Windows XP.Параметрите на компютъра ми са:AMD Athlon 64 Processor 3000+ 1,81 ГХц;RAM 1 GB.Видео картата ми е GeForce 6600 256 MB.
Сподели другаде

Означава, че ще се обръща по-често към pagefile-а на твърдия диск, което пък означава, че като цяло ще прекарва повече време в зареждане на различни неща и ще работи по-мудно.
Сподели другаде

Това означава ли,че ако го инсталирам windows-a ще ми забива?

Аз на 2-рия комп съм с ИНТЕЛ 1.6, рам 1ГБ видео ати х1600 128 мб нямам такива проблеми...,но ако имаш още една плочка рам по добре.Дори си мисля че ще се държи по добре с 7 цата отколкото с ХР-то.Но малко ще е мудна работа с 1 гб рам

Сподели другаде

А дали всички програми и игри дето вървят на ХР-то ще вървят и на 7-цата?

По приницип повечето програми вървят ок. Случва се и някои да изкарват грешки, уж че не са съвместими, но всъщност си работят ок. Трети пък докарват и до забиване на компа(rocketdock docklet-и). Mного е относително. Кажи конкретно програми, които те притесняват.

Сподели другаде

Например utorrent,скайп,офис пакета,gom player,google earth.А от игрите например Counter-Strike.Имам също ТВ тунер.Програмата Power Cinema ще върви ли и ще мога ли нормално да записвам?
Сподели другаде

Например utorrent,скайп,офис пакета,gom player,google earth.А от игрите например Counter-Strike.Имам също ТВ тунер.Програмата Power Cinema ще върви ли и ще мога ли нормално да записвам?

За CS имам съмнения. Чел съм за доста проблеми с него. За power cinema на страницата им пише, че поддържа 7-цата. Всичко останало ще върви ок. И сложи 32 бит версия на 7-цата.

Сподели другаде

Да питам за мойта машина-Asus P5ND2 SE,DualCore Intel Pentium E2160,NVIDIA GeForce 8600 GT(256 MB)2x1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM,гледам,че в сайта на асус за дъното няма драйвъри за win7 дали ще си ги намери сам,а за видеото има.И дали ще мога да инсталирам Windows XP Mode,че имаше някакви изисквания за процесора мисля.
Сподели другаде