misho_dx Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Здравейте,новак стм и искам да ви попитам защо на лаптопа ми (ACER Travel mate)нямам иконка за WI-FI.Имам една иконка с монитор,но като кликна на нея ми отваря Network Connections.Ta въпроса ми е че не мога да открия мрежи или поне незнам как да го направя.Очаквам решение на проблема.Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Февруари 5, 2010 Report Share Публикувано Февруари 5, 2010 Информацията, която е дадена за операционната система и всичко останало е твърде оскъдна. Предполагам, че липсва инсталиран драйвер за Wi-Fi. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misho_dx Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 еми ОС е XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Февруари 6, 2010 Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 Би ли дал един скрийншот от Device Manager-а (Start --> Run --> "devmgmt.msc") и по-точно секцията Network Adapters? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misho_dx Публикувано Февруари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2010 пише ми Bluetooth PAN Net work adapter и Broadcom 440x 10/100 IIntegrated controller а ето и pichttp://www.mypicx.com/uploadimg/1509193646_02062010_1.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misho_dx Публикувано Февруари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 откъде мога да изтегля WI-FI драйвъри Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2010 Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Може би от сайта на Acer? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misho_dx Публикувано Февруари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 и къде да ги сложа ще съм ти благодарен от ми дадеш линк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2010 Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Да ти дам линк? Ти модел на лаптопа казал ли си, че очакваш конкретна помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misho_dx Публикувано Февруари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 модела е Travelmate 2304 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 7, 2010 Report Share Публикувано Февруари 7, 2010 Драйверите за лаптопа са тук. Кой точно от тях е за твоя модел Wireless не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misho_dx Публикувано Февруари 17, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2010 и пак няма такава иконка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост